Beauty

2012-12-21 @ 21:50:37

Lejonhjärta

2012-12-21 @ 21:48:03
Kom precis hem. Har jobbat för andra dagen idag, riktigt kul var det! Gick så himla bra idag dessutom, hjälpte många. Lina kom in på kicks och pratade lite, och på bussen hem träffade jag smuffe som jag inte sett på länge så vi satt och pratade på vägen hem till sandviken. När jag kom hem så åkte jag mamma och johan och käkade. Finns inte mycket att säga haha, ska kolla på this means war nu och sen sova, upp och jobba imorgon med :)


nytt

2012-12-16 @ 16:16:16
Halvsov nog när jag skrev det förra inlägget haha.. Har bara tagit det lugnt idag med tanke på att jag var så sjuk igår. Har fått i mig lite mat också, äntligen! Har haft ganska långtråkigt så fixade om bloggen lite :)
Hoppas bara att jag blir helt frisk tills på torsdag, för ska jobba torsdag till söndag på kicks i gävle. Ska bli jätteroligt! Känns förövrigt helt sjukt att det är julafton om en vecka. När man var liten så var det världens grej och man räknade ner flera veckor innan, nu känns det tråkigt nog inte så speciellt längre.

Nu ska jag kolla en bra film och vila lite!

Bild från i somras  

Light

2012-12-16 @ 09:24:00
I fredags var jag med och spelade lusseinnebandy. Var så nervös innan att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, har aldrig spelat innebany förut förutom på idrottslektionerna i skolan. Men det gick bra! Det var sjukt roligt och alla i vårat lag var roliga och snälla. Jag gjorde till och med mål!!

Igår var det inte lika roligt dock, fick någon släng av magsjuka och kunde därför inte jobba.. Blev så jävla arg!! Mådde så himla dåligt ända tills jag somnade igen på kvällen. Idag vaknade jag iallafall upp och mår bra! Fast det känns fortfarande surt att jag inte kunde jobba igår..


Scorpions

2012-12-11 @ 11:30:58
(Skulle publicerats i söndags)

Jobbade på Göransson arena igår när Scorpions var där. Det var jätteroligt! Jobbade uppe i vippen med väldigt trevliga och duktiga människor. Dessutom var det väldigt fint och mysigt där uppe. Skönt jobb och bra musik! Det jag gjorde var att gå runt och prata med folk, se till att dom hade det bra och plockade undan tomma glas och flaskor från borden. Jobbade i 10 och en halv timme! Har aldrig någonsin jóbbat så många timmar så blev rätt slut, men som sagt så var det kul! Fick se konserten, eller delar av den iallafall, från vip våningen också, man såg sjukt bra! Trött men glad fick jag skjuts hem 01,30 av en vänlig själ. Nu inväntas nästa lördag för jobb på julgalan.

Tog så sjukt dåliga bilder haha, ger inte alls någon rättvisa eftersom att det var så fint där uppe när det var färdigfixat.
 


Buffén som vip gästerna fick, även vi som jobbade där åt den, supergod!!


Efter att ha jobbat i 10 och en halv timme!

Victorias Secret

2012-12-07 @ 17:08:27