2013-02-16 @ 21:00:00
 Saknar min häst! Översta bilderna är från när mamma hade lektion med mig utan sadel och träns (snygg väst haha)Tycker det är så roligt att rida! Så himla tråkigt att man har så lite tid nu eftersom att man lär bli klar med allt som har med skolan att göra nu. Ska nog följa med mamma upp någon dag snart :)

2013-02-16

2013-02-16 @ 20:54:51
Har skrivit blogginlägg utan att publicera dom flera dagar i rad nu, har glömt bort helt enkelt hehe. Igår var jag hemma hos cissi med didde ricky och oliver, var så himla roligt att träffa dom igen!! Vi åt tacos och pratade tills vi överröstade varandra och sedan låg vi på hög inne i cissis säng och kollade på sjuka klipp, skrattade ihjäl mig som vanligt. Det är sjukt hur dessa människor kan få mig att skratta så mycket. 

Idag har jag åkt skidor i järbo med alicia haha, var så himla kul. Allt känns så kul och bra! Vi fick skjuts tillbaka till sandviken senare av Rasmus och nu sitter jag i soffan med mamma och kollar på melodifestivalen. Kanske ska åka till Jonathan när han slutar jobba om jag orkar, eller så kanske han kommer hit :) 
Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker till Dubai!!! Kan inte förstå att jag ligger på en strand om 3 ynka dagar