The price of beauty

2010-07-31 @ 21:47:41
Sitter just nu hemma framför tvn och käkar pizza och kollar på " Jessica Simpson´s the price of beauty".
Får se vad som händer sen, vill nog iallafall ut ett tag,men vet inte om det blir nå party eftersom att jag festade igår, hade sjukt kul föresten! 
Har precis pratat med Tobias också, saknar honom!

Så vi får se hur det blir, nä nu ska jag ta och duscha, vi hörs senare!


Haha, coolt

2010-07-31 @ 20:24:54


Jag vill också haaa!

2010-07-31 @ 18:52:44
ååh, tänk att ha en sånhär, och bara hoppa i när man ska vara hemma och mysa, kanske krypa i en kall höstkväll huuur mysigt som helst! Några bloggare som har sånna, och såg att emmsan också ville ha en, Och jag vill också ha en!

Fast jag vill nog ha en med någon rolig färg isåfall :)


Bättre hälsa

2010-07-31 @ 18:06:55
Min hälsa har det ju varit lite fram och tillbaka med nu på sistone, så nu måste jag verkligen ta tag i det här! Sömnen är nog det värsta, eftersom att jag alltid somnar runt 4-5 på morgonen och sover till typ ett. Men den bästa sömnen får man runt 12 på natten faktiskt. Och det var riktigt länge sen jag sov så tidigt! Inte så himla roligt att vara trött 24/7 liksom!

Saker som jag måste sköta är väl typ:


• Sömnen, viktigast av allt. Eftersom att man kan bli sjuk och grejer om man inte sover ordentligt.

• Ut och motionera, har blivit lite dåligt med det nu. Men till hösten börjar dansen igen, plus att jag ska gymma också. Så det fixar sig!

• Äta riktigt. Det är någonting som jag är kass på! Och det är väääldigt viktigt. Jag har knappt några matrutiner alls. Vaknar typ klockan ett halv två. Då har alla redan ätit både frukost och lunch. Då går jag upp och äter en macka, eller ingenting alls. Senare är det ju middag. Och det äter jag iallafall oftast. Sen blir det kanske donken eller något på natten och då är det oftast en cheeseburgare eller glass. Så maten måste jag verkligen bättra på nu!


Frågan är ju hur jag mår egentligen? ;o

2010-07-30 @ 17:42:42


Sådär såg mitt golv ut imorse. 
Frågan är ju faktiskt hur jag mår egentligen? har känt mig hängig ett tag nu, och sen imorse när jag gick upp så mådde jag lite illa, men det var inget som jag brydde mig om. Men sen när jag skulle kolla mig i spegeln så blev det helt svart! skitläskigt, sen tror jag att jag svimmade, för nästa gång jag kollade så låg jag på golvet och hade spegeln över mig, och hade tydligen fått tag i en liten ljusstake också, så allting jag hade i fönstret låg på golvet tillsammans med mig, skitläskigt! Senare när mamma kom in i mitt rum sa hon att hon trodde jag hade feber eller något för att jag var så varm.

Hmm, måste nog börja äta och sova bättre, antagligen därför det blir så men fyfaan va läskigt det var!

Nothing Else Matters

2010-07-30 @ 14:21:37




Satt och lyssnade på lite metalica nu på morgonen, eller ja, min favoritlåt iallafall, "nothing else matters".

Då blir det automatiskt så att jag tänker på min kusin, Iza. Och just nu saknar jag henne otroligt mycket. Känner att jag verkligen skulle vilja prata med henne nu, det var så länge sen.

Får iallafall nostalgi känslor av att lyssna på dom, börjar tänka på när vi satt i hennes lilla rum, som just då var det mysigaste rummet i världen enligt mig! Mitt uppe i skogen i Dalarna, i ett hus, som är mer stuga än hus faktiskt. Har alltid avundats henne och sett upp till henne riktigt mycket. Hon har ju varit ungefär som en storasyster, och sin syster ser man väl oftast upp till?

Iallafall så satt vi där, och hennes lilla hund låg på golvet nedanför sängen, där vi satt och lyssnade på musik, och oftast ritade, eftersom att det är någonting vi båda två tycker väldigt mycket om. Och tittade ibland ut genom fönstret, där jag är van att se en bilväg hemma, men där är det bara skog. Riktigt härlig känsla, och nu spricker jag snart av saknad!

Så iza, om du ser det här kan du ju smsa mig, jag tror inte att jag har ditt nummer.

Team Edward / Team Jacob ?

2010-07-30 @ 00:58:59
Kom just hem från vääärldens bästa film! Jag älskar twilight filmerna! kan man bli kär i en film? isåfall så har jag blivit det nu! Kommer inte kunna sova inatt, kommer ligga och tänka på filmen heeela natten.
Alltså när jag har sett en bra film så blir jag helt off. Oftast när jag går ut från biosalongen blir jag antingen helt knäpptyst och bara tänker, eller så blir jag hyper för att filmen var så j******vla bra.
Men sen när jag kommer hem så lägger jag mig på sängen och tänker saker som" vem skulle hon ha valt? den snygga varma jacob, eller vackra kalla och underbara edward? hmm. Jag vet ärligt talat inte vad jag tycker! På ett sätt borde hon välja jacob, men samtidigt så är Edward så charmig och verkar perfekt. Så ja... Det är vad jag kommer ligga och grubbla på hela natten!

Plus att jag måste tillägga att Bella (kirsten stewart) är så fruktansvärt vacker!



En massa nytt!

2010-07-29 @ 16:02:23
Som ni kanske ser så har jag gjort om en del på bloggen. Roligare att blogga när det är lite nytt, haha :)
Så jag gjorde en ny header och bytte profilbilden. Och jag skrev även en liten text om mig själv där ifall det är några läsare som inte känner mig, så står det iallafall lite där.. ;)

Eclipse

2010-07-29 @ 13:23:29
Idag ska jag , min syster och Elleonora åka in till Gävle och se Eclipse! Sjukt taggad måste jag säga, med tanke på att jag är helt såld på Twilight. Läser böckerna osv. Så idag äntligen!


Sweet like candy

2010-07-29 @ 13:17:20
Min lillasyster kom hem igår och hade varit på kryssning, och hade med sig en massa godis hem, och jag fick lite;)

Kolla stora klubban! Lite dumt att ta bilden i motljus, och jag gjorde ngonting jättekonstigt med ansiktet, men vi hade bråttom för vi skulle iväg och äta.


mmmm



Hahaha helt jävla såld på låten!

2010-07-26 @ 19:13:36

Bad day

2010-07-26 @ 18:25:59



Stamp on the ground

2010-07-25 @ 02:16:12
Kom just hem från västanbyn. Satt först på donken med jennifer, sen kom jenny rebecca och en till tjej in, kommer tyvärr inte ihåg vem det var. Lär ju säga att lilla jenny hade fått i sig liiite för mycket. Så hon clownade och hade sig haha :)

Sen kom Amanda ebba och mathilda dit så vi satt alla ett tag och snackade och bestämde oss för att följa jenny tillbaka till Västanbyn ( dom andra hade redan gått ). Så kom vi dit, och det var ett jävla ös! Var inte där så länge fören alla drog, och jag drog hem. Och nu sitter jag här och väntar på Tobias som kommer snart :)

Puss godnatt!

Bildbrist, så det får bli en randombild på mig

Jennifer Larsson

2010-07-24 @ 13:54:39



Jag kan ju börja med att säga att jag älskar dig otroligt mycket hjärtat.

Och jag vet inte riktigt om du förstår hur mycket du egentligen betyder för mig. Jag är så glad att vi står varandra så nära som vi gör idag. Det finns faktiskt inte ord för hur nära du står mig eller hur speciell våran vänskap är. Jag kan berätta ALLT för dig, det kan jag verkligen. Precis som du kan göra för mig! 

Du är inte som en "kompis" för mig längre, du är som en syster,så strarka band är det mellan oss, och dom blir allt strkare för varje dag tycker jag det känns som! du är den som jag kan berätta vad som helst för. Som aldrig skrattar eller kollar snett eller himlar med ögonen om jag berättar någonting för dig.

Många gånger har jag varit rädd att jag ska förlora dig, så många kvällar som jag har legat och tänkt på våran vänskap, som för tillfället är det finste och viktigaste jag har. Och jag är så otroligt glad. Vi kan vara så störd du och jag, hoppa omkring och dansa och skrika, men samtidigt kan vi vara så allvarliga. Som igår när vi låg i min säng och kollade varandra rakt i ögonen och berättade saker för varandra och det kändes i hela kroppen att du är min bästa vän!

Jag kommer alltid att försöka lösa dina problem, och hjälpa dig när det känns svårt. Och du finns alltid där för mig när jag mår skit också. Vi har varit riktigt irriterade på varandra ibland, tröttnat, det har hänt saker som egentligen skulle ha splittrat oss helt. Men vi har envist hållt ihop oavsett hur svårt det har varit, och det bevisar bara hur stark våran vänskap faktiskt är. Och jag kommer aldrig att släppa din hand, och jag hoppas verkligen inte att du bestämmer dig för att släppa min. Jag hoppas att den här vänskapen aldrig tar slut.

Är det något som har hänt är du alltid den första jag ringer, på en gång! För ingen kan trösta mig som du kan göra, med tanke på att du vet precis hur jag fungerar och vad jag behöver höra för att må bättre. Det är liksom som att alla problem försvinner ur världen när vi träffas. För då känns det som att " allt går att lösa på ett eller annat sätt". Det bästa är att vi tar hand och är rädd om varandra, och tar inget förgivet.

Och när jag är med dig känner jag mig självsäker, känner att jag verkligen lever! släpper loss helt och hållet och bara är oss själv gör vi, och det är det som är så skönt, att du älskar mig för den jag verkligen är. Även om jag kan vara riiiktigt störd, dryg, dum osv. Men du står kvar ändå och det är jag så glad över!

Vänskapen går inte att skriva ner på datorn, eller att försöka rita ner på ett papper, för det är så mycket mer! som man inte kan förklara knappt ens i ord.
jag kan inte ens skriva hur lycklig du gör mig eller hur stor min kärlek till dig är!

Jag älskar dig jennifer larsson!♥


Godmorgon snyggingar!

2010-07-23 @ 14:36:58

Godmorgon på er, klockan är halv tre och jag har nyss vaknat! och nu ska jag fixa till mig eftersom att jag ska ut på stan och ta en fika med Alicia, mysigt! Senare ska vi träffa snyggingen jennifer, och sen är det ganska oklart vad som händer, men det visar sig! Puss sålänge!


 Bild på mig och olle från festen i onsdags! :)