Homemade

2012-07-13 @ 14:39:41


Weather

2012-07-12 @ 17:00:51
Vilket väder.. det blixtrar, åskar & regnar. Det har iallafall lugnat ner sig nu och johanna har börjat spela musik ute i vardagsrummet. Vi är ensam hemma i 3 dagar så ikväll ska hon tydligen bjuda hem lite kompisar ikväll, helt lugnt med mig, vet inte ens om jag ska vara hemma. 

Dagarna rusar verkligen förbi nu, har inte hunnit med ett skit idag och klockan är snart 5, samma igår och i förrgår. Orkade inte ta mig till gymmet idag heller, har sån sjuk träningsverk! Nu ska jag hem till mormor och äta fiskgryta.. är faktiskt en aning godare än det låter haha


Sommarlov

2012-07-08 @ 13:42:45
Nu var det längesen haha.. Hade till och med svårt att komma på mitt lösenord när jag skulle logga in på blogg.se hehe. Har inte riktigt haft tid eller ens lust att blogga under sommaren, har haft så mycket pågång! Nu är jag iallafall hemma och kan andas ut och ta det lite lugnt ;) 

I början av sommarlovet åkte jag, emma och jessica ner och hälsade på skorpan i Cypern. Vi var där i en vecka och hade så sjukt roligt! När vi kom hem var det bara att packa om för efter 4 dagar hemma så var det dags att bege sig till peace & love. Jag blev (såklart) sjuk där emellan också, och hade halsfluss innan cypern med. Så hann precis bli frisk iallafall och vi åkte ner på tisdagen. Och hade en sjukt rolig vecka! Det enda var väl att vädret hade fått vara lite bättre men annars så var det så jävla roligt, längtar redan till nästa år! 

Sen när vi kom hem från p&l så sov jag så sjukt mycket haha. Sen tog jag det bara lugnt, men i fredags så skulle min vän viktoria ha 18års fest så då var det bara att bege sig mot bollnäs där hon bor och fira. Hade även där riktigt roligt. Var meningen att jag skulle åka tillbaka dit igårkväll och gå ut med dom men jag orkade inte med en till kväll med alkohol så jag åkte hem på myskväll hos karin med henne, matilda, mthilda, anna och lina. Så, idag ska jag och mimmi kanske till gävle och sen blir det bara ta det lugnt.