Roller coaster

2013-06-28 @ 02:20:00
Sitter och spelar Roller coaster Tycoon 2 med Evelina, kommer ni ihåg det spelet? Så himla kul! Vi har suttit och spelat det hela dagen haha, nördar! Men det har faktiskt varit regnigt idag hehe. För er som inte vet vad det är så går det ut på att man ska bygga ett nöjesfält och uppnå olika mål. Skit kul! Imorgon ska jag in till gävle för att jag ska in till skolan och byta hårddisk på min dator. Kommer kännas så konstigt att gå till skolan när man har tagit studenten. Nä nu ska jag fortsätta geeka




From hell

2013-06-25 @ 22:39:00
Är hemma hos Evelina i storvik. Så himla skönt att hon är hemma! Vi har inte gjort så speciellt mycket dock förutom att ta en helvetisk skogstur tigare dag. Det började med att vi tänkte gå en bit för det var så fint väder. Senare så kom någon av oss på den brillianta idén att vi skulle gå in på en annan stig.. till en början var det mysigt och en fin stig men efter ett tag kom vi till en stor lerpöl som inte gick att ta sig över och vi hade gått alldeles för långt för att orka vända, så vi tog oss runt den men hade helt gått vilse. Evelina visste dock att vi var tvugna at ta oss över ett kalhygge (hahaha). Det var bara massa småträd, träd som låg på backen, lera och gräs som var upp till midjan på oss Evelina sa "ska vi springa över?" och jag sa att vi borde göra det för det tar inte lika lång tid och är inte lika drygt. Så vi räknade till tre och rusade iväg men hann bara ta två steg innan vi klev ner i en lerpöl båda två. Tillslut när vi kämpat oss över till andra sian stannade vi för att anas lite men nää då är det typ 8 myrstackar runt oss och det ser ut som om marken under oss rör sig för att det är så mycket myror. Så vi får råååpanik och springer in i skogen vilket visar sig vara en slags myr. Marken var helt blöt och det var granar som stod så himla tätt att vi var tvugna att nästan klämma oss emellan, dessutom var det så otroligt mycket kryp och spindelnät överallt så vi skrek och försökte springa mellan granarna och Evelinas sko fastnade i sumpmarken och vi blev helt leriga och Evelina började blöda på benet.
När vi tillslut kom ut till vanlig skog igen var det uppförsbacke i flera hundra meter framför oss.. Var så otroligt TRÖTT eländig svettig och lerig. Tillslut kom vi iallafall upp till vägen och jag la mig ner på vägen och kände bara ÄNTLIGEN! Ända tills jag upptäckte att stora flugor hade följt med oss från myren och jag hade utan att överdriva 10 flugor som surra runt mitt huvud.

Vi kom iallafall äntlgen hem för ett tag sedan och däckade på soffan och åt nyss tacos