special moment

2013-09-29 @ 23:40:59
 

Söndag

2013-09-29 @ 22:17:10

 
 

weekend

2013-09-29 @ 21:44:00
 
 

Jorgubbar & vanilj

2013-09-29 @ 21:15:37
Har haft en superhelg! I fredags jobbade jag kväll och när jag kom hem hade stefan kommit hit! (Jonathans pappa) Han skulle hälsa på i en dag, så himla roligt! Sedan på lördagen åkte vi alla tillsammans till stavanger ccentrum. Först lämnade vi av rami på jobbet å sen gick vi runt och visade stefan lite hur det såg ut. Det är så himla fint och det tyckte han med. Han bjöd mig jonis å frida på burgerking också, underbart gott. Senare på kvällen åkte vi iväg till en båtplats och jag och frida hittade massa sjöstjärnor och krabbor haha blev så chockad, har aldrig sett en sjöstjärna live och trodde verkligen inte det fanns i norge?! När vi kom hem gjorde vi tacos i tid till att rami kom hem så satt vi alla 5 i vardagsrummet och åt. 

Imorse åkte Stefan hem och jag och jonathan åkte iväg för att han skulle köpa en dator. Det var 10 mil dit, vi åkte i hans nya bil som han fick av stefan. En nissan micran! as söt hihi. När vi hade åkt ett tag (och jag var heeelt faschinerad över hur VACKERT det är här i norge) så kommer vi till en färja och fattar ingenting. Då ska vi tydligen åka färja över med bil för att komma till andra sidan, vi hade ingen aning om det så det var väldigt roligt! Sen när vi åkte av färjan åkte vi nån mil så var vi framme. På vägen hem fikade vi och jag blev såå trött. Vi kom hem för ett tag sedan och nu sitter jag med frida och dricker jordgubb, röda bär och vaniljarom te å kollar på mtv.


 

my baby

2013-09-26 @ 21:05:43

 
 

Torsdag

2013-09-26 @ 14:08:00
Har precis kommit hem från tandläkaren! Är helt bedövad i överläppen så den hänger ner till hakan och jag har ingen kontroll över den haha det ser löjligt ut. Men tanden ser iallafall jättebra ut! Tandläkaren var väldigt duktig och det blev bara 350, vilket är väldigt billigt. Jag frågade på en privattandläkare först och de skulle ha 1000 kr.. Så 350 var jättebra! 

Det är såå fint väder idag så jag ska gå ut och ta en prommenad, såg även att jag fått en avi på posten, jonathan som beställt saker. Funderar på att gå och hämta den så blir han nog glad när han kommer hem.

 
 

underbar

2013-09-24 @ 23:51:52
 

tooth

2013-09-24 @ 19:49:00
Var ut för första gången här i norge i helgen! Jag, frida, vår jobbarkompis Solayni och hennes två vänner. Vi började med mojitos hemma hos henne och sen drog vi till opera, as roligt ställe! Efter det gick vi till ett annnat ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter och sedan avslutades kvällen på karma. SJukt rolig kväll!!

Den här veckan har jag jobbat. Idag på jobbet var jag såå dum och skulle riva sönder en låda och först bet jag på den (?) och sedan när jag skulle rycka upp den så boxade jag mig själv på munnen så tanden flög in i munnen och jag svalde den. Så himla drygt att laga den här i norge!! Vet inte vad det kommer kosta, det får jag  se på torsdag. Imorgon jobbar jag kväll, ska bli skönt med sovmorgon! Ska nog ändra min design ikväll, vill ha mer höstig mysig

Trött,sliten och trasig i munnen
 

trött svensk

2013-09-18 @ 23:20:00
Står i köket och gör matlåda till imorgon, skulle inte jobba då egentligen men fick det ändå!! så himla braAA

Idag har jag jobbat städat och varit sur, va så sjukt trött idag, 0 energi, hade sovit skitdåligt, slängde i mig kall gröt till frukost och jag och jonathan stressade ihjäl oss för att hinna med bussen, så när den kommer så kan vi inte betala med kort utan man måste ha kontanter... Så jäävla drygt!!! Så vi fick springa hem igen och ta bilen. Hade som vanligt askul på jobbet men va så trött att jag gäspade mig genom hela förmiddagen och senare var jag så stirrig att kunderna måste ha undrat. Jag och jonathan har iallafall varit å hämtat frida och samtidigt så köpte vi nesquik!! älskar dom flingorna ni vet dom små runda bruna? Aja, ser fram emot jobbet imorgon! Nu ska jag göra klart mina makaroner och korv så ska jag sova, äntligen!!!

 

mår så bra

2013-09-17 @ 23:52:00
ligger nedbäddad i soffan under ett täcke. Har både sockor och jonathans mjukisbyxor på mig, så himla varmt och gosigt! Det är helt perfekt. Har precis haft in en vit tvätt i maskinen, pratat lite på mamma och alicia, och gjort matlåda till mig och jonathan för imorgon. Är sådär skönt trött när man vet att man gjort någonting bra under dagen. När jag skulle till jobbet imorse så följde Frida mig till bussen och vädret var så underbart. Solen sken och det var så himla friskt i luften. Höst!! Har inte mått såhär bra på länge faktiskt.

 

Ritade lite igår

2013-09-17 @ 17:37:59
 

hjärta

2013-09-16 @ 17:21:00
Åå jag dör! Jonathan är så sööt!! När han kom hem från jobbet hade han varit och köpt ett jättebra block till mig och mitt favvogodis och kom in å överraskade mig. Världens sötaste hjärta


please rewind

2013-09-16 @ 16:07:00
Diamonds are forever



myser

2013-09-16 @ 14:22:00
Ligger i sängen och bara njuter. Det är kallt i rummet men jag ligger inlindad i två täcken och gosar. Är ensam hemma här i norge för första gången och det är faktiskt rätt skönt. Jag är ledig idag och imorgon. När killarna kommer hem, vilket är vilken sekund som helst, så ska jag och jonathan åka in till stan och leta efter ett block till mig. Har lust att rita! 

Jag har faktiskt inte bara slappat idag, följde med Frida till vårat jobb för vi skulle få skjuts till skatteverket av vår arbetsgivare och få lite papper av honom för att fixa Dnummer, vilket är typ ett tillfälligt personnummer i norge. 



Min nya favoritgodis!!

haha nostalgi!

2013-09-13 @ 23:24:00