rainy days

2013-10-22 @ 22:04:15
Haft så otroligt bra dagar på jobbet, det enda som har tagit emot är att gå upp på morgonen men det funkar bra. LEdig imorgon! Får se vad jag ska hitta på här helt själv. Hoppas det inte regnar.. Har regnat sööönder hela dagen. Dock var det mysigt att sitta i kassan med goströja och prata med arbetskompisarna medan det blåste och regnade ute. Vi fixade även en pumpa idag och hade utanför butiken med ett ljus i haha nostalgi från halloween när man var liten. Nu sitter jag i soffan nyduschad med en filt, en kopp te och en skål med skogsbärs yoghurt, musli, banan och hallon i. Äkta höstmys
 



Tisdag

2013-10-15 @ 22:50:00
Varit på ikea idag med jonisponis och köpt jättefina påslakan, handdukar, lakan, doftljus, förvaringslådor, en potatisskalare och ikea-kanelbullar! Var så mysigt haha älskar att gå runt på ikea och kolla på alla rum och möbler. Ikea tar fram tanten i mig! När vi kom hem städade jag och nu ska jag göra i ordning kanelbullar till oss. SEN ska vi lägga oss i våra nya lakan och kolla på sons of anarchy hihi. Perfekt avslutning på en mysig dag.

 
 

Carli bybel

2013-10-08 @ 01:40:00
Den här människan inspirerar mig! Inte bara för att hon är en sjukt duktig makeup artist utan för att hon verkar vara så snäll och genuin. Hon har två kanaler på youtube, haha säger man ens kanaler? Iallafall, en som heter Carli Bybel där hon lägger upp videor på olika sminkningar, håruppsättningar och styling. Den andra heter Inner beauty bibel där hon lägger upp videor där hon tipsar om roliga sätt att vara och hålla sig positiv, mycket om självförtroende och man får veta lite mer om henne som person. 

I videon som jag lägger upp nu gör hon 2 olika sminkningar och den hon gör sist i videon tycker jag är så himla snygg! älskar glittret och de mörka färgerna. Funderar på att försöka ha något sådant på lördag då det är personalfest. Kommer bli så sjukt kul! Jag älskar människorna jag jobbar med så det ska bli roligt att umgås lite utanför jobbet.

 

myssöndag

2013-10-07 @ 02:08:00
Jag och frida gjorde en kul grej idag. Som de som känner mig bra vet så har jag en häst, eller min mamma har en kanske man ska säga haha. Och frida har ridit i princip hela sitt liv, och här om dagen började vi prata om hur mysigt det hade varit att vara typ medryttare på en häst här i stavanger. Till exepel åka till stallet dagar då vi inte jobbar eller när man slutar tidigt. Iallafall, idag hittade frida en annons då en tjej vill ha hjälp med en gammal dressyrhäst. Det lät så sjukt mysigt, han var en snäll och lugn häst som behövdes tas hand om och ridas ungefär 2-3 dagar i veckan, vilket skulle vara perfekt för oss eftersom att vi ändå jobbar rätt mycket. Så vi mejlade på det! så får vi se om hon svarar. Det finns inget mysigare än att vara i stallet eller rida ut en höstdag.
Haha, det är så konstigt egentligen för alla nya människor jag lär känna blir så chockade när de får veta att jag är en hästtjej. Så konstigt för mig för jag tycker att jag har varit det hela livet! mamma hade en häst när jag var liten, jag har gått på ridskola länge och nu har vi en islandshäst.

 

summertimes

2013-10-07 @ 01:56:20
 

23:35

2013-10-03 @ 23:36:30
Hade så otroligt kul på jobbet idag, det var jag frida ali och mikail som jobbade kväll. Vi sprang runt och skrattade tills vi grinade bokstavligt talat, även om jag tagit emot suriga kunder idag också. Vi kom hem för en timme sedan och nu ska jag laga matlåda tills imorgon, läsa lite och sen sova eftersom att jag börjar 10 imorgon!

 





02:33

2013-10-02 @ 02:33:30
Måste verkligen sova nu, börjar 15:30 imorgon. Idag har jag och jonathan varit på stan, skulle fixa bankkort men man var tvungen att ha med sig pass dnummer OCH arbetsintyg. För att skaffa ett bankkonto?! så vi ska åka dit imorgon allihopa innan jag börjar istället.
Jag och jonathan var nere vid havet idag också hehe jag är där varje lediga dag. Sen när vi kom hem så badade vi och drack vin med tända ljus hahah låter så cheesy men det var jättegosigt. Så skypade jag med mamma också, saknar henne!!