Tandblekningar

2014-02-25 @ 17:41:00
Jag har alltid varit lite missnöjd med färgen på mina tänder. Alltid varit lite åt det gula hållet. Jag kommer ihåg i nian/ettan på gymnasiet då jag ett tag blev så störd av det att jag inte ens ville le med öppen mun eller skratta för att jag tyckte det såg äckligt ut. Nu hade ju jag verkligen hakat upp mig på det här och det är ju ingen som har kritvita tänder av sig själv (nästa iallafall) vissa har väl tur. Men när jag såg mig i spegeln så var det verkligen det enda jag såg.

I tvåan när jag gick på Thoréns så var jag verkligen helt inne i att jag skulle beställa en tandblekning från internet men jag kom aldrig riktigt till det. Men en dag i skolan satt jag och några tjejer i klassrummet och pratade då viktoria berättade att hon hade beställt en tandblekning från "BeconfiDent" men hon skulle inte använda den och undrade om jag ville köpa den och det ville jag såklart göra.
Det var då två stycken skenor som man skulle värma upp och bita i så att de formades efter tänderna. Sedan fick man med blekningsgel i en liten behållare, som man skulle lägga i skenan och sedan ha detta i munnen i ett antal minuter, typ 30 tror jag. Det funkade faktiskt bra för mig! Mina tänder blev väldigt vita efter ett tag. Dock så kunde jag inte bleka både övre och nedre tandranden samtidigt för att jag tyckte man fick så mycket gel i munnen (som inte smakar gott) och det var svårt att hålla skenorna på plats eftersom att de inte var perfekt formade efter tänderna. Dessutom så var skenona rätt så stora och klumpiga.


Eftersom att sist jag blekte tänderna var för typ 2 år sedan nu, så tänkte jag att det var dags igen. Tänderna blir ju mindre vita om man till exempel dricker kaffe, te, röker eller annat. Jag ville prova något nytt och har läst mycket om en tandblekning som heter "Crest 3D white". I varje förpackning är det då 2 stycken smala whiteningstipes, en till den övre och en till den undre tandraden. Jag har använt dom här i typ 3 dagar nu och det är så himla mycket smidigare! Mina tänder är redan mycket vitare också. Sen när man är klar med behandlingen så tar man bara bort plasten från tänderna och slänger den. Dock så fick jag väldigt ont i tänderna för några dagar sedan när jag hade haft den i för länge. På förpackningen står det att man som längst kan dem i 2 timmar och att det ger bäst resultat. Det är ingenting jag rekomenderar! Jag fick ilningar i tänderna och det var väldigt obehagligt, jag har dem istället i ungefär 30-50 minuter och då känner jag inte av någonting!
Självklart är det viktigt att man läser på och kollar runt så att inte det man köper på intenet är skadligt för tänderna, bäst är också att prata med sin tandläkare och fråga. Jag tycker det är superbra men som sagt man ska vara rädd om sina tänder! 
 
 

Darling

2014-02-25 @ 13:04:42
Idag gick jag upp klockan 11 och det var sol ute! Så jag satte mig på altanen med en kopp te och en macka, så himla mysigt. På andra bilden här ser ni hur det ser ut alldeles utanför vår lägenhet! Så vackert♥

Nu ska jag väcka Evelina (igen) för vi har viktiga saker att göra idag!
 

mademoiselle

2014-02-24 @ 23:54:37
Idag vaknade jag klockan halv 2 på dagen.. med en dålig känsla i kroppen. Ni vet när man drömt någonting jobbigt och vaknar och inte kommer ihåg vad man drömde men har fortfarande en orolig känsla i kroppen? Lite ångest också eftersom att jag vaknade så himla sent. Dessutom har jag så mycket som måste tas tag i just nu också men det finns verkligen ingen ork.

Jag och Evelina gick iallafall till köpcentret idag och gick runt och kollade lite. Jag fick med mig ett linne från bikbok, en concealerpenna och ett nagellack. Mitt första nagellack från Essie faktiskt! Ville bara ha ett vanligt ljusrosa, så köpte det som heter "Mademoiselle".

Vi har ätit tacos och kollar nu på supernatural. Bästa tiden på dygnet. För första gången på länge har jag faktiskt använt min systemkamera också!
 
 

Feel straen

2014-02-24 @ 03:43:00
När jag kom till jobbet i lördags hade Andrea lämnat en bit choklad och en lapp till mig. Så himla gulligt!
 

Cozy nights

2014-02-24 @ 03:40:00
 

Födelsedagsfirande

2014-02-24 @ 03:34:00
 
I Torsdags fyllde Evelina 20 år! Jag jobbade kväll men innan det åkte vi till stan och först bjöd jag henne på burger king, sedan skulle hon till banken och medan hon var där passade jag på att fixa en present till senare. Jag köpte massa örhängen, ett balsam för brunetter från Lee Stafford, nagellack, 3 ansiktsmasker, en deo och en duschgel från "I love.." som luktade sjukt gott, hade aldrig sett just den med vattenmelon förut och dom hadeprecis fått in den på Vita. Sen på mitt jobb köpte jag en stor fin kopp och lade allt i och så köpte jag även 2 små "plåtskyltar" som det stod "Happy Bithday" och "Du er fantasktisk" på. Hon blev så himla glad!

Iallafall så jobbade jag sedan fredag och lördag. När jag kom hem från jobbet i lördagskväll så åkte jag och Jonathan och handlade kött, pommes och beasås(!!) så jääävla gott! Efter det började jag och Evelina fixa oss för vi skulle fira hennes födelsedag, så vi åkte ner till Stavanger centrum vid 23 och gick på Opera där vi spenderade största delen av kvällen. Typ det enda med 18års gräns haha. Längtar tills jag fyller 20 om en månad för då har man iallafall lite mer att välja på! Här i Stavanger är ju åldersgränsen 20-23 på de flesta ställena, speciellt de som har öppet längre! Kvällen avslutades iallafall med lökringar på burger king och sen ett avsnitt av Supernatural när vi kom hem. Förstår inte hur vi ens orkade det, klockan var ändå 4 på morgonen..

 
 

 
 
 
 

Follow that dream →

2014-02-17 @ 10:36:00

Haha guuud va irriterande har skrivit detta inlägg typ 3 gånger nu för det har försvunnit varje gång det ska publiceras pågrund av vårat kassa internet. Är iallafall pigg på morgonen för första gången på sjukt länge. Vaknar aldrig såhär tidigt, och med tidigt menar jag 9. Jonathan går upp kvart i 6 varje dag. Så himla duktig. Dock så jobbar jag alltid kväll, alltid! Så när jag kommer hem vill jag ha lite tid att göra saker, typ kolla på supernatural. Så somnar jag väldigt sent. Så ja, att gå upp klockan 9 är för mig tidigt. Hade glömt hur mysigt det är att sitta och äta gröt och lyssna på alex och sigges pod på morgonen.

Förra veckan hände ingenting. Jag hade inga jobbpass, inget att göra och var bara hemma. Det är väldigt stressande. Den här veckan händer det mycket, idag ska jag på ett möte och efter det jobbar jag kväll på feel. Imorgon ska jag också fixa lite saker. Det som händer dessa 2 dagar har stor betydelse för mig så jag hoppas det går bra! Är lite rädd, eller egentligen är inte rädd det rätta ordet. Nervös, nervös och förväntansfull är jag. Just nu känns det som att jag bara springer runt i ett hamsterhjul, det måste hända något!

Alla bilderna är från Weheartit http://weheartit.com/LouiseKarlsson

Wings

2014-02-10 @ 19:19:00
I lördags jobbade jag 7 timmar på feel och efter det så skulle vi ha liite sent julbord hos min chef. Det var så himla kul. Jag kom mina arbetskollegor mycket närmre, vi träffas de inte så mycket på jobbet eftersom att vi alltid jobbar en och en. Vi åt iallafall norskt julbord, drack vin och hade så himla kul. Och Hege (min chef) hade en chokladfontän! Så hade hon skurit upp massa frukter som man doppade i fontänen, tror aldrig jag någonsin ätit något godare. Senare blev vi alla utnämnda till olika saker, jag fick bli fröken Sverige. Man fick även något litet som hörde ihop med vad man blev utsedd till och jag fick en påse med svenska köttbullar hahah.

Annars har jag bara gosat hemma med Jonis och Evelina. Vi kollar på en serie nu som heter supernatural, alla vet säkert redan vad det är men jag hade ingen aning om det var för serie. GUD va bra den är, så mycket min och Evelinas typ av nördserie. Vi har kollat på mer än halva första säsongen den här veckan, och då har vi jobbat också, vissa dagar olika tider. Det säger ju rätt mycket. NU ska vi fortsätta kolla på supernatural och baka.

 
 

the stars lean down to kiss you

2014-02-04 @ 01:20:00
Så mycket som har hänt. Frida och rami har flyttat hem, Evelina har flyttat in och vi har fått allt på plats. Evelina fick jobb idag!! och jag jobbade på feel. Innan hon åkte hem igen köpte vi massa fina saker till lägenheten. Var ovanligt trött efter jobbet idag så det kändes bra att komma hem till Jonis och Evelina. Hon lagade god mat och vi kollade på hungergames medan vi åt alla tre.