Sunday

2012-10-21 @ 19:17:06


Cherry blossom

2012-10-20 @ 13:30:53

Makeup

2012-10-20 @ 12:28:22
 

Powerstart

2012-10-04 @ 00:06:11

Get up

2012-10-03 @ 18:44:00

Jag vill saker väldigt mycket, men oftast inte tillräckligt mycket för att göra det.

Man kan inte bara sitta och kolla på andra människor som gör saker som får dem att bli lyckliga och glada och får dem att ta sig någonstans i livet. Jag måste göra de sakerna för mig, för att jag ska bli glad och för att jag ska ta mig någonstans i livet. Stå upp för mig själv och för mina vänner för den delen. Jag har varit så jävla dum nu ett tag, inte sett nått eller tänkt på någon annan och inte mig själv heller, vet inte vad jag har tänkt på. Varit respektlös mot människor som jag egentligen tycker om så otroligt mycket. Bara anpassat mig efter vilken situation jag varit i, inte varit mig själv. Varit respektlös mot mig själv och andra. Inte tagit tag i saker som måste genomföras för att jag inte ”orkar”. Jag orkar visst. Jag orkar och kan vad som helst om jag bara vill. Men den där viljan och motivationen finns inte där just nu. Eller den finns där egentligen, måste bara leta på den.

Jag har sopat allt det där dåliga jobbiga under mattan och trott att det försvinner då, men det gör det inte. Det ligger kvar där under mattan och det vet jag så väl. Ändå försöker jag bara fokusera på det bra utan att ta tag i det där jobbiga som måste tas tag i. Och de bra sakerna blir liksom bara färre och färre eftersom att jag inte har behandlat det bra, och man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Alltid!

Har suttit fast i andras mål och i andras vilja, jag har fokuserat mer på vad de vill och hur de ska komma dit. Jag har glömt bort att jag har ett eget liv, jag har egna drömmar och egna mål och INGEN kan ta mig dit utom jag själv. Ingen alls. Man kan inte bara se problem överallt, man måste se möjligheterna i situationen istället. Jag har fått ett jobb, jag är hudvårdkonsult för mary kay, jag har fått praktikplats på kicks som jag är otroligt glad för, jag fick MVG på mitt senaste prov. Allt det där är saker jag är glad över och det är sådana saker som gör mig glad och stolt som jag måste börja fokusera på. För jag har väldigt mycket att vara glad över egentligen!

Nu blev det här ett väldigt seriöst inlägg haha, var tvungen att skriva av mig nu!