Var ute med min lille hund

2010-11-30 @ 22:04:07
Godkväll kära ni, var nyss ute med hunden, och vem stöter man på då tror ni? Jo emi ramic som stod utanför mig och tog ut pengar, hon heja så högt att jag blev rädd först och undrade vem fan det var, men såg att det var emma och blev skitglad, pratade dock bara i några sekunder eftersom att hon var tvungen att åka!

Sen kanske ni ser att jag har en ny header igen.. Om inte, tryck på uppdatera-sidan-knappen!
Den blev lite stor men jag gillar den, på bilden är det världens snyggaste kvinna, Angelina Jolie, (my favorite tillsammans med megan fox hehe)



_________________________________________________________________________________________

update:
Gjorde lite småändringar på den, nu är den precis som jag vill ha den!

Så vackert att man vill gråta

2010-11-30 @ 19:12:18




Osminkad bild sen i somras från Göteborg

-

2010-11-30 @ 19:05:05
Någon sa att jag leker med elden, och jag vet om det men trots det kan jag inte hålla mig borta. Hur många gånger jag än bränner mig kan jag inte låt bli att göra om det och samtidigt gråta efter samma gamla plåstrande tjep som alltid släpper i hörnen.


Jag föll över kanten

2010-11-30 @ 19:01:48
Har gjort en fruktsallad, fan va gott det blev! Jag borde bli kock. Eller gör dom fruktsallad? aja, men det blev iallafall superduper gott, haha, fan va töntigt, superduper sa man typ i ettan. Som ni som läser detta kanske ni märker att jag inte har någonting att skriva om... 

Iallafall så hade jag detta i min lilla fruit salad:

• Kiwi
• mandarin
• äpple
• banan
Och MASSOR med ovispad grädde och socker, mmmmmm! Nu mår tänderna bra!


We all love shoes

2010-11-30 @ 17:21:02
Fick ett par skor idag av mamma, jag är så himla nöjd! Tänkte mig ett par kängor från början, men det visade sig att jag verkligen inte passar i det! Iallafall inte dom flesta så det fick bli en annan modell. Jag tyckte iallafall att dom var jättefina, och fick lite mor och dotter - tid med mamma :) Även fast jag vanligtvis HATAR att köpa skor för först tar det 435874587 år att välja sen blir man (iallafall jag) missnöjd och tänker, varför tog jag inte det andra paret? ... Men idag är nog första gången det inte är så hehe :)



Hann även knäppa en ganska kass bild på mig innan min dåliga kamera dog, vill ha min systemkamera!!



Solen skiner / Gymmet

2010-11-30 @ 11:52:51
Härlig morgon hörrni! solen skiner, och  ska precis börja fixa mig för att sedan knata dom ca 50 metrarna jag har till gymmet ;) Haha, nära och bra. Tobias är en surpuppa som vanligt och klagar på att jag sitter vid data, men skiter väl jag fullständigt i.

SEX SELLS

2010-11-30 @ 00:10:55



Det blev mycket Tv ikväll! :)

2010-11-29 @ 22:04:47

2010.11.29

2010-11-29 @ 20:59:08

Jag blev så sjukt arg idag när det FORTFARANDE snöade på morgonen, det har då alltså snöat i 5 dagar i rad, skulle inte bli förvånad om jag såg en isbjörn utanför fönstret
Morgonen började med att jag och mimmi åt lite jul-kola och frukter på matten!



Ung och bortskämd idag 20:00 på 1an

2010-11-29 @ 19:39:22


Min bästa vänner

2010-11-29 @ 19:14:37
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.

Jag har3 stycken vänner som alltid finns där för mig i ur och skur. Som jag verkligen älskar! Tänker inte på några andra än Mimmi Mähler, Alicia Holmström och Armin Bisevac.


Mimmi Mähler.
Mimmi och jag blev faktiskt vänner ganska nyligen, men våran vänskap har redan hunnit utvecklats så pass mycket att jag verkligen kan säga att hon är min bästa vän! Hon finns alltid där, no matter what, vi umgås i skolan varenda dag! Och det är hon som får mig att skratta mig igenom dagarna. För fan i helvete vad kul vi har tillsammans! Mimmi är en person som jag kan berätta allt för, som nu vet det mesta om mig och jag är inte ett dugg orolig för att någonting ska komma ut för mimmi, du är bäst i världen, och jag hoppas att denna vänskapen ska hålla väldigt länge. För när jag tänker "bästa vän" är det ditt ansikte jag ser, Jag älskar dig mimso♥

Vi i brunnsberg, hos mina släktingar hihi



Min världens finaste!

Alicia Holmström

Alicia har jag känt lite längre än mimmi, men ändå inte så jättelänge. Alicia och jag kommer så otroligt bra överens och vi kan göra allt möjligt tillsammans. Vi festar, vi umgås med andra, vi har deeptalks, vi deppar tillsammans, vi har mysdagar och ja, gud vet allt. Och jag älskar det alltihop! När jag är som mest deppig och världen är svart så pratar jag med alicia eftersom att vi är eliter på att trösta och säga exakt dom rätta orden till varandra. Vi umgås inte riktigt lika ofta som jag och mimmi, eftersom att vi bor så långt ifrån varandra och det blir svårt. Men jag vet ändå var jag har henne och det är preciiis bredvid mitt hjärta. Jag älskar min alicia och vet inte vad jag skulle göra utan henne!




min söta lilla gosefis!


Armin Bisevac

Armin har varit min vän länge! I 6an och lite av sjuan umgicks vi med lina sara sarah och amanda jättemycket, sen i slutet av 7an-8an var det han och jag, har för mig att det var då? Tror det, sen gled vi isär, men han är min bästa vän och nu umgås vi igen. Vi går inte i samma klass längre, men han är fortfarande min lille gofis. Vi pratar mycket och umgås oftast på helger, då vi antingen festar eller har serious talks. Honom kan jag verkligen lita på, och han kan lita på mig, det vet han. Jag vet nog det mesta om honom, tror jag iallafall?;) haha. Han vet det mesta om mig också. Och han har varit min bästa vän ett tag nu och han är en riktigt underbar vän, när han inte är på dåligt-ret- humör ;)
haha. love u.






Sen har jag SJÄLVKLART vänner som är jättebra vänner och som är mina nära vänner, men kanske inte bästa bästa.


FAN VA GOTT JAG SKA ÄTA NU! DÖR!

2010-11-29 @ 18:10:42

Heartbreak city

2010-11-29 @ 18:10:09
Kom nyss hem från valbo. Har varit där med mamma och kollat på skor, dock blev det bara en snabbis eftersom att min dryga lillasyster hade bråttom hem så jag och mamma åker nog dit imorgon själva istället. 

Skolan gick faktiskt förvånansvärt bra idag! skönt, Nu ska jag gå ner på ica och köpa mig lite smaskiga chips, sen ska jag städa upp i mitt rum och förmodligen skriva lite mer på min engelska bok recension om Twilight. 

Hade en jättedålig kamera med mig till skolan idag, får se om jag kan få några användbara bilder ur den lite senare!

Megan Fox in "The Tip" Armani

2010-11-29 @ 12:25:44

Min dag

2010-11-28 @ 17:52:12
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.

Haha så jävla tråkigt eftersom att jag inte har gjort något alls idag egentligen. Vaknade runt 11, väckte tobias och vi gjorde toast. Sen somnade vi om, vaknade ett tag efter det, då kollade vi på tv. 

Sen har vi legat i min säng och läst massa bloggar, så började vi läsa Kissies bror, peters blogg. Har aldrig skrattat så mycket som vi två gjorde då, fan va kul det var. Nördade hans blogg i ett par timmar typ och kolla på tv och garvade ihjäl oss.  

Sen så skulle han gå ut helt plötsligt, för ca en timme sen nu, och han hade lovat mig att vara inne idag så då började vi bråka, så gick han. Då ringde morfar, pratade lite med honom. Gick och duschade i en halvtimme typ, så jävla skönt. Äter nu och ska snart plugga och fixa naglarna.

Sen ska jag skälla lite på tobias när han kommer hit också...hehe han får skylla sig själv.