swe

2014-03-29 @ 23:36:00
Längtar redan tillbaka hem till Sverige. Trivs så otroligt bra här i Norge men längtar hem till min familj och mina vänner! 

 
På flygplatsen i Stavanger, var så otroligt glad när jag tog den här bilden
Vi kom hem till Sverige sent och det var Jonathans pappa som hämtade oss så jag sov hemma hos Jonis första natten. Jag provade deras jacuzzi ute för första gången, sjukt mysigt! 
Första dagen i Sverige på tre månader! På en gång när vi vaknade cyklade vi iväg och åt kebab haha
Jag har inte kvar mitt rum hemma längre för det har min lillebror fått, så jag delade rum med Johanna! Kändes som man var liten igen hihi. Första natten hemma kollade vi på bridge to terabithia och åt massa gott!♥ Saknar Johanna
Morgonen efter kom min lillebror in med frukost på sängen, så himla gulligt!!

Slapp laga/bestämma/köpa mat vilket var otroligt skönt

Spelade massa Sly med Frida

Jag och mamma åkte till stallet en dag och jag red lite. Så kul att komma upp på hästryggen igen

Klippte mamma

Den här dagen var så himla bra. Det började med att jag, Cissi, Ida och Ricky hade picknik i Högbo med underbart väder. Efter det var Ricky tvungen att åka iväg och vi andra åkte hem till Cissi för att kolla på top model och bli bjudna på mat♥ Jennifer kom dit en snabbis också!
Som jag saknar dom nu.

Hade en så sjukrt skön och rolig kväll med min Mimmi!♥

På Arlanda igen påväg till Norge efter ett par underbara dagar hemma
 
 
 

snapshots

2014-03-23 @ 00:41:59
 

Free

2014-03-22 @ 23:08:14
Har varit så otroligt upptagen den här veckan, men det känns som om jag endast jobbat, gymmat och sovit. Nu är det "helg" och jag föbereder mig inför nästa jobbvecka som också blir rätt intensiv. Och veckan efter det börjar jag på Bikbok!!

Idag jobbade jag på Feel, ett väldigt kort pass men Andrea skulle jobba efter mig så jag stannade och pratade lite med henne. Sen tog jag tåget hem och Jonathan mötte mig på stationen med en stor kram. Vi åt lite på stan och när vi kom hem efter det totaldäckade jag i sängen. Sov i 2 timmar och nu sitter jag med Evelina i soffan och degar. Vi ska äta en sen middag snart, vet inte ens om man kan kalla det middag längre när klockan kommer hinna bli 1 haha. Nu ska jag ta ett glas vin och försöka bli klar med min bloggdesign!


Mina nya träningsskor!
 
 
 

Thai

2014-03-20 @ 00:34:41
Har inte uppdaterat sen innan vi var i Sverige.. Inte haft tid! Hade det så otrooligt mysigt och bra i Sverige så jag rörde inte ens min dator utan bara njöt av att vara hemma. Det har aldrig varit så skönt att komma hem som det var då, herregud! Känslan går inte att beskriva. Men nu är jag iallafall tillbaka i Norge igen och har mycket jobb framför mig, vilket jag ser fram emot! 

Idag började jag 10, gick upp vid 7 imorse och satt och åt frukost i soffan..var rätt pigg! Jobbdagen var jättebra, älskade feel och älskade kunder. Efter jobbet åkte jag hem och då var jonis hemma! Det är faktiskt väldigt ovanligt att vi är hemma samma tid. Vi jobbar alltid om varandra men nu för en gångs skull så jobbade vi ungefär likadana tider och kunde umgås lite på eftermiddagen. Efter det gick jag och tränade, när jag kom tillbaka hade Evelina kommit hem! Vi åt thailåda eftersom att ingen av oss orkade göra mat idag.

Nu ska jag sova, äntligen.

 

02:43

2014-03-11 @ 02:44:25
Min blogg ser inte alls bra ut nu, men det är för att jag håller på att göra om! Tänker göra klart den imorgon för nu måste jag sova

Fantastisk dag

2014-03-11 @ 00:38:00
Sån bra start på dagen som jag hade idag tror jag aldrig jag har haft, eller någonsin kommer ha igen haha. Jag kom ju hem från gymmet, drack lite protein, började sminka mig och fixa håret medan jag kollade på serier. Hade gott om tid! Och det var soligt ute, vilket alltid får en på bättre humör. Sen ringde jag till bikbok för att jag idag skulle få reda på om jag fick jobb där eller inte. Var på en intervju för en vecka sedan. Var så nervös, men ringde iallafall dit och hon sa att hon hade försökt få tag på mig i flera dagar nu men inte nått mig. Hon hade bestämt sig redan dagen efter vi hade haft intervjun att det var jag som skulle få jobbet! Och hon berättade även att jag börjar första april. Blev helt överlycklig!

Sen åkte jag iallafall till Feel och mådde bara så otroligt bra

Evelina slutade innan mig så hon kom upp på feel och gjorde mig lite sällskap också innan vi tog tåget hem. När jag kommer hem så ser jonathan lite sneaky ut och säger att jag ska komma in på vårat rum och stänga dörren (haha). Så säger han att han har en liten överraskning till mig och att den ligger i min almanacka, så jag öppnar den och då har han skrivit det här!!!!↓
Så han och mamma har suttit och planerat det här hela dagen eftersom att jag så himla desperat har tjatat om hur mycket jag vill hem ett tag. Så imorgon åker jag hem!!! Kan inte ens förstå det. Jag har sån himla underbar pojkvän och så himla underbar familj.♥

 

Längtar

2014-03-10 @ 13:10:00
 
Som jag längtar hem just nu. Kunde jag bara få någon dag i Sandviken och sen några dagar i Dalarna så hade allt känts så mycket bättre! Vill träffa min familj, släkt och mina vänner. Har haft en dryg period nu med olika jobb och olika ansökningar hit och dit så jag känner bara att jag vill få slappna av hemma i Sverige. Bara några dagar hade räckt. Att få vakna upp en solig vårdag i brunnsberg omringad av hundar och be morfar att göra omelett till frukost. Det hade varit guld.

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Ska äta lite och sedan jobba kväll åter igen, dock på Feel denna gång.

älskade söndagar

2014-03-10 @ 00:38:00
Jag tror aldrig det har varit såhär skönt med söndag. Vi vaknade runt 10 tiden. Jag och Jonathan hade pratat om att vi ville göra något annat än att sitta inne idag så vi bestämde oss för att vi alla tre skulle åka och se "Sverd i fjell". Det är ett monument som ligger länsgt in i Hafrsfjord som föreställer tre stycken 9,2 meter långa svärd som är nedstuckna i berghällen. Det var faktiskt sjukt fint! 


 
Sen hem, gym, mat, och nu ska vi snart sova
 

Sverd i fjell

2014-03-09 @ 21:36:31
 

Lördagskväll

2014-03-09 @ 00:33:04
 

Of the night

2014-03-07 @ 21:59:29

time to work

2014-03-06 @ 13:28:11
 

All summer long

2014-03-05 @ 23:19:00
Igår jobbade jag dag för första gången på sjukt länge, gick upp klockan 6 tillsammans med Jonathan och vid 7 var jag och Evelina på gymmet. Så skönt att vara där på morgonen eftersom att det nästan aldrig är någon där då. Sen direkt efter det tog jag tåget till b young och jobbade 10-15.30. Så skönt! Vill alltid jobba dag.

Idag var min enda lediga dag den här veckan så jag sov till halv 2 sen gick jag och Evelina till gymmet igen, har sån sjuk träningsvärk efter gårdagens benpass så att bara ta sig dit var en plåga. Vi var där och tränade i lite mer än 2 timmar och efteråt kändes det otroligt bra som vanligt. 

Det har verkligen börjat bli vår här i Stavanger, plusgrader varje dag. Även om det är himla skönt så kan jag inte sluta längta till sommaren. Har ingen aninng om hur mycket jag kommer kunna vara hemma i Sverige i sommar pga mina jobb men jag hoppas att det blir några veckor iallafall. För ett par månader sedan trodde vi att vi skulle flytta hem till Sverige i sommar men planerna har blivit ändrade.

 

New

2014-03-05 @ 21:57:48
Hämtade ut den här på posten igår, äntligen! Så himla glad.