I'm ready

2013-12-30 @ 22:12:09
 
 
 

Christmas

2013-12-29 @ 02:14:00
20:00 28/12-13


Tillbaka i Norge igen. Har varit i Sverige i 8 dagar och det var de bästa dagarna på länge. Så otroligt underbart att komma hem och hälsa på efter att har varit hemifrån i FYRA månader?! Aldrig någonsin varit hemifrån så länge. Träffade mina bästa bästa vänner, vilket var helt sjukt kul. Det går inte att beskriva hur nervös jag var på planet hem till Sverige, vet inte varför egentligen men var så spänd på att träffa alla igen. Jag träffade Evelina vilket kom som en överraskning. Det bästa som kunde hända. Vi satt uppe hela natten och pratade och spelade rollercoaster tycoon och kollade på en jävligt läskig skräckfilm. The conjuring heter den, hade lite svårt att stänga ögonen efter det. Träffade alicia och det var inte heller helt säkert att jag skulle hinna träffa henne egentligen för hon skulle tillbaka till Göteborg, men det hann jag, flera dagar dessutom! Gissa om jag blev glad?! Träffade även min mimmi och vi hann inte träffas så mycket men vi var ut på Juldagen och det var så himla kul för vi förfestade men mina bebisar som jag saknat ihjäl mig efter. Cillan maja carro didde och senare sprang jag in i bästa ricky på lobby. Träffade även anna på lobby och jag var otroligt lycklig. Vi var med varandra en stor del av kvällen, när hon åkte hem gick jag och carro till donken och käkade och fick sen skjuts hem. 

Den här hemresan har varit både helt otrolig men även väldigt stressande, man vill ju hinna träffa de flesta. Men är glad över de jag hann träffa och jag och Jonathan åkte ju upp till dalarna och träffade min familj över julen. Mitt mysiga dalarna, saknar det redan så mycket. Där var det fullt hus, nettans släktingar från Stockholm och vår släkt, hundar och barn överallt och en stor julgran som ändå inte hade plats för alla paket. Men det är ju det som är jul egentligen. Jag fick vara med mina älskade älskade syskon, min bästa mamma och hennes Johan och även pappa och jenny. 

Jag och jonathan kom iallafall till Norge igen igårkväll efter en massa krångel med bagage och förseningar. Känns skönt att vara här igen och sätta igång med rutiner. När vi kom hem hade dock hela skafferiet börjat lukta mögel så idag har vi handlat nytt allt. Skönt ändå. Nu sitter vi här i soffan men våran frida och våran rami å ska göra tacos, sen dra till gymmet.

 




december

2013-12-14 @ 23:59:00
Igår var den bästa dagen på så himla länge. Dagen startade med att jag och frida fixade oss hemma hos oss och åt frukost, sen gick vi och hämtade mitt löshår som hade kommit!!! Det var perfekt. Efter det mötte vi upp ellen och annika och fikade med dom på waynes, så gosiga tjejer!! Vi fyra satt där i typ 2 timmar och pratade om allt, så synd att ellen flyttade hem till Sverige idag. Sen shoppade vi lite och jag åkte till b-young och jobbade. Jobbade med nanna, en jätteskön tjej som är från island men bor i norge. Efter jobbet så gjorde jag en sjukt spontan sak, Gick till frisören! Var så himla rädd och sa det till henne också men hon var så snäll och sa att hon förstod. Hon klippte mig jättebra och vi satt och pratade och lyssnade på musik medan. Inte nog med det så färgade jag håret mörkare när jag kom hem, äntligen!!
Längtar sååå mycket till torsdag, åker hem och firar jul i Sverige!!! Jobbar på b-young varje dag fram till torsdag också. workiworki

Mitt hår utan löshår nu, jättefräsht!

 
 
 

Friday

2013-12-06 @ 13:01:38
Det är verkligen snöstorm här. Men det är faktiskt mysigt, igår var det storm i hela stavanger så det åkte runt soptunnor och dörrmattor på gatan när jag tog bussen in till b young. Stängde där själv och det gick otroligt bra! Nu sitter jag i sängen och har precis fixat mig. Ska iväg till ett möte på Waynes och sedan ska jag jobba ett av mina sista pass på coop.

Längtar så mycket till Tisdag för då får vi lön och jag ska färga håret mörkare igen. Trivs så mycket bättre i mörkbrunt än mellanbrunt som jag har nu, har dessutom beställt nytt löshår från SKR som snart är här också. Det är 185 gram löshår, ser fram emot att prova det för alla jag haft innan har varit 80-100 gram bara och varit så himla tunt och det passar verkligen inte mitt hår. Ska KANSKE gå till frisöken också och klippa mig.. Sist jag klippte mig hos en frisör var när jag gick i 6an, och då totalförstörde frisören mitt hår vilket blev anledningen till att jag ens började med löshår. Så har haft frisörfobi sedan dess och bara klippt mig själv alltså i typ 7 år. Får se om jag vågar, det skulle verkligen behövas

 




B -young

2013-12-05 @ 12:51:35
Jobbade mitt första pass på b-young igår och det var bara så himla bra. Alla var så himla snälla och härliga och det var så kul att tiden verkligen flög iväg. Ska dit och jobba idag också, dock bara 4 timmar men ska stänga butiken själv!! Nervös men det kommer att gå bra. 

Fortfarande lite nojig över min situation men kan egentligen bara slappna av och njuta. Trivs som fisken i vattnet på b-young och med de ansatta, trevliga människor var precis det jag behövde nu.