I'm back

2014-06-23 @ 13:11:00
Nu har bloggen varit död ett bra tag haha. Igår kom jag och Jonathan hem från Sverige, har varit där i en vecka! Det är så otroligt underbart att komma hem till sina vänner och sin familj ♥ Ska lägga upp lite bilder senare från bland annat midsommar. 

 
Lite nya saker jag handlade hemma i Sverige
 

classic

2014-06-09 @ 21:34:45
Imorgon börjar en ny jobbvecka. Det har varit röd dag i Norge idag så vi har haft långhelg här.
Har haft en sån sjukt skön dag! Jonathan väckte mig vid 11, jag gick och väckte Evelina och vi gick direkt ner i hamnen och la oss i solen. Efter det gick vi och köpte glass + tog en promenad. När jag kom hem umgicks jag bara med Jonathan och nu har jag precis kommit hem från gymmet med E. Vi har fått in ett gympass varje dag nu de senaste dagarna vilket känns bra. Lyckats pussla ihop det trots olika jobbtider.

Annars har det inte hänt så mycket. Jobbat, gymmat, haft helg och börjat tycka om iskaffe. Har en sån himla skön jobbvecka framför mig, och på lördag åker jag och Jonis till Sverige!!
 

ute på tur

2014-06-03 @ 13:31:00
Snodde några bilder från Evelinas blogg från när vi var på lifjället. Det är så otroligt fint där. Nu var det nästa bara bilder på mig dock haha.. Men det är för att Evelina är en såndär person som är duktig på att komma ihåg att ta bilder, och det är inte jag. Och så blev det rätt dålig kvalité på bilderna som redan var mobilbilder, kanske för att jag bara kopierade de från hennes blogg haha? (lat)


Och slutligen, 2 panorama bilder
 
 
 

Let's pack our bags

2014-06-03 @ 13:16:50
Nu är det bara 2 veckor kvar tills jag ska åka hem och hälsa på, tiden går så himla fort! Jag längtar såå mycket. Först var det bara jag som skulle åka hem men nu har Jonis också bestämt sig för att åka hem och fira midsommar i Sverige. Så vi ska ta bilen hem till Sverige nästa lördag!! För han ska lämna den där hemma. Så tar vi antagligen flyg tillbaka till Norge sedan. 

Det försa jag vill göra när jag kommer till Sverige är att färga håret. Mitt hår är så dassigt och typ.. lite rött? Nu syns inte det på bild alls men mitt hår har sån otroligt konstig och ful färg nu. Jag färgar alltid (och klipper) mitt eget hår hemma, och en burk med hårfärg här i Norge kostar runt 150kr. Jag behöver 2 stycken till mitt eget hår och en till löshåret så det blir liksom runt 450kr då. Liite väl dyrt för hemmafärgning tycker jag, så jag ska göra det när jag kommer hem till Sverige bara.

Längtar såå mycket till att komma hem och träffa mina vänner och min familj. Alicia kommer att vara i Sandviken också, lycka!! Ska vara i Sandviken i bara några dagar dock, för sedan åker jag upp till Emilia i Mora. Det var väl ca ett år sedan hon och jag träffades. Emilia är förövrigt min barndomsvän, vi har varit vänner sedan vi var ca 5-6 år. Ska bli så kul! Efter det kommer min familj upp till dalarna och då ska vi fira midsommar där med släkten. Kan det bli bättre än så?