två bilder

2014-01-30 @ 01:10:00
För några dagar sedan skypade jag med ricky och han skickade dom här bildena. Det är 2 bilder från Peace&Love 2012, tror det var 2012. Den första bilden älskar jag, det är en bild på mig och mina bästa killkompisar och jag blir bara så himla glad av att se den. Det går nästan inte ens att beskriva känslan den här bilden ger mig. Saknar allihopa så himla mycket. Bästa ni!

 

När allt bara känns bra

2014-01-30 @ 00:56:00
Allt känns så jävla bra men samtidigt är jag jävligt stressad. Jag och jonathan har hållt på att flytta nu i 2 dagar och det är ändå en del kvar i gamla lägenheten även om det inte är mycket. Nya lägenheten känns helt magisk alltså, haha. Kommer trivas som fisken i vattnet här och källaren på Gausel är nu ett avslutat kapitel. Kommer alltid känna något lite speciellt för den källaren (haha) eftersom att det var vårat första boende i Norge och mycket har hänt där, men samtidigt känns det otroligt skönt med en ny fräsch lägenhet som faktiskt är ovanför marken. 

Igår sov vi i nya lägenheten för första gången och idag var första dagen på länge som jag varit ledig mitt i veckan, så jag passade på att sova halva dagen. När jag vaknade skypade jag lite med evelina och med mamma för att sedan försöka hitta till närmaste busshållsplats, vilket faktiskt är rätt svårt när man är i ett helt nytt område. Det tog väl ett tag men tillslut åkte jag med 3an mot källaren i gausel. När jag kom dit hade jonis kommit hem från jobbet och vi åkte först till IKEA och köpte lite småsaker till köket och en datastol. Efter det åkte vi och handlade mat och sen åkte vi till Gausel igen och packade ihop våra grejer i typ 1 timme och körde det till nya lägenheten. Sedan dess har vi bara packat upp och försökt hinna fått i oss lite mat. Så nu är det alltså andra natten vi är här och just nu känns det inte som att någon kan vara lyckligare än mig. Jag är i världens finaste nya lägenhet med världens finaste kille och på lördag flyttar min bästa vän hit. Kan det bli bättre än så? jag tror faktiskt inte det. Dessutom så såg jag att jag fått en sån otroligt fin kommentar av min bästa bästa cissi i ett tidigare inlägg vilket typ gjorde min dag. 

Så trots all stress och ett uppsvullet öga av okänd anledning så mår jag bättre än någonsin.

 
 

alabama

2014-01-26 @ 00:59:00
Sitter och skypar med evelina och lyssnar på Faith - blasterjaxx som ricky länkade här om dagen, den är sjukt bra hade aldrig hört den innan. Idag både öppnade och stängde jag butiken och jobbade själv hela dagen. Började 10 imorse, vilket inte är speciellt tidigt men jag är så himla van att börja 4 eftersom att jag oftast jobbar kväll så jag var helt död på bussen. Klockan 5 när jag var klar så mötte jag frida i entrén, vi jobbar ju i samma köpcentrum. Vi gick till coop där Rami jobbade kväll och vi köpte tacogrejer. Bussresan hem var bara en massa skratt



Haha, blev helt fascinerad av dom här änglavingarna som vi säljer
 

Bel Air

2014-01-22 @ 19:38:00
Har precis varit på en visning nu och det såg faktiskt himla bra ut. Det enda var att den var på första våningen så balkongen var mer en uteplats och människor som går förbi utanför kan se rätt in. Annars var den bra. Nu klockan 8 ska vi på en annan som jag verkligen tror att vi kommer tycka om. Den är högst upp, stor och jättefin. Och har dessutom en 40 kvm2 stor balkong! Det är bara helt sjukt ju. 

Var på kvadrat idag och fick ett himla bra besked! Ska antagligen på en intervju på måndag :)
Efter det käkade vi lite och jag handlade lite småsaker, bland annat en ny body butter från the body shop. Kan aldrig få för många. Dessutom håller min favorit från Bath and BodyWorks på att ta slut. Det är den jag fick av Jonathans mamma i Dubai när vi var där, den luktar såå himla gott!! Kan inte på något sätt beskriva hur den luktar. Den heter iallafall Dark kiss och på den står det  A seductive blend of voluptuous berries, tempting blooms and night musk to unleash your most primal passions

 
 
 

2014-01-22

2014-01-22 @ 09:59:00
Idag är jag ledig! Kunde faktiskt sova i natt också så imorse gick jag upp klockan halv 7. Idag ska jag åka in till kvadrat och fixa lite grejer och sen ikväll ska jag och jonathan på 2 visningar! En i sandnes och en i stavanger :)

 

Vi kan göra allt vi vill

2014-01-21 @ 00:00:12
Hemsk dag. Vissa människor borde inte existera. Haft sån jäävla dålig dag av många anledningar, men en av dom stör mig mest. 
Och ni vet när man verkligen vill få tag i någon som man vill prata med och den personen inte kan prata eller sover? Det suger. Jag har tur som har jonathan, han är så himla bra. Har förövrigt jobbat idag, gick lite sådär faktiskt. Kan bero på att denna dag har varit så otroligt dålig. Åkte in till stan lite tidigare och köpte en tröja på New Yorker. Innan jobbet så var jag tvugen att äta också så jag gick till Burger king, det ligger sjukt nära mitt jobb. Haha, man känner sig så oerhört patetisk och fet när man sitter själv vid ett bord där inne och äter


 

strawberry tan

2014-01-20 @ 02:45:00
Kan inte sova men måste. Har skypat med evelina i typ 8 timmar. ÅTTA timmar!? Det har varit så otroligt skönt att vara ledig idag, imorgon jobbar jag på Feel och jag längtar redan. Jag och jonis har varit på en visning i Sandnes idag, så himla fin lägenhet, helt nybyggd. Men på kvällen fick vi ett mail om att de som var där före oss och kollade ville ha det, synd. Dock så var den dyr, 15 000 i månaden. Vi ska försöka hitta något mellan 10- 14 000 i månaden, vi delar det ju på 3 så det blir inte så brutalt som det låter. Men det är ändå jävligt dyrt, fast det är typ det billigaste för en 2:a här. Så dyrt att bo här! Men det finns otroligt mycket lägenheter som hyrs ut här så det är ingen big deal att den som vi var och kollade på idag blev uthyrd egentligen. Är ledig onsdag-torsdag men ska försöka få jobba på feel ändå, feel är mitt andra hem! Är så himla bekväm där och det känns knappt som att man går till ett jobb. 

 

an angel's kiss in spring

2014-01-20 @ 01:15:14
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mina ögonbryn

2014-01-17 @ 01:27:00
Jag fick en fråga från Josefin i ett tidigare inlägg om hur jag gör med mina ögonbryn. Jag har fått den här frågan några gånger så jag tänkte svara på den nu! Så nu för första gången på typ 4 år har jag gjort ett videoinlägg (haha) där jag visar hur jag gör. 

Det jag gör är egentligen inte så speciellt alls och jag använder absolut inga spännande eller speciella produkter. Mina egna ögonbryn är utan någonting på väldigt mörka och ungefär den formen jag vill att de ska vara. Men det jag gör är att jag först borstar igenom dom med en "mascaraborste", vet inte riktigt vart man kan få tag på sånna men det är nog inte så svårt, jag har mina kvar från när jag jobbade med Mary Kay. Det gör jag iallafall för att de ska bli rena från foundation och puder. Efter det så fyller jag i konturerna med en ögonbrynspenna, min är den möka från HM. Sedan borstar jag igenom dom en gång till och därfefter tar jag en liten vinklad borste och fyller i lite med en mörkbrun ögonskugga. Anledningen till att jag använder både penna och skugga är för att det håller mycket bätte. Dessutom tycker jag att det ser mest naturligt ut på mig om jag använder en skuga och inte bara penna, men det är ju en smaksak. Längst fram på ögonbrynet använder jag inte alls mycket färg för som sagt så vill jag att det ska se så naturligt ut som möjligt. Så jag tar bara det som är över på borsten och borstar först bakåt och sedan uppåt

Det sista jag gör i videon är att ta en ljus foundation (eller concealer) och tar den vinklade borsten igen och städar upp under ögonbrynet. Det gör även att man får en rakare linje samtidigt som det fungerar som en highlight under ögonbrynet. 



16, 15, 14, 13 ,12

2014-01-16 @ 22:54:00
16 dagar kvar tills Evelina flyttar hit. Jag och Jonathan har antagligen hittat en ny lägenhet. Det är så sjukt fint där! Jag hoppas det blir den. Annars så jobbar jag varje dag och alla dagar flyter ihop, håller nästan aldrig koll på dagarna längre. Vilken tur jag har som älskar mina jobb! 

 
 

måndag 11:22

2014-01-13 @ 11:22:00
Måndag igen, dagen jag alltid hatat. Nu hatar jag inte måndagar längre eftersom att jag har ett roligt jobb att gå till och mycket att se fram emot. Igår var jag ledig och när jag vaknade så längtade jag till jobbet, känns sjukt konstigt men kul såklart. Börjar 4 idag men gick upp 8 imorse och nu skypar jag med Evelina. Måste egentligen gå upp och fixa mig för jag har lite ärenden att göra på kvadrat, men det är så varmt och skönt i sängen, plus att vi har nytvättade sängkläder.. Det bästa som finns.

Idag snöar det här för typ andra gången i vinter, sist låg det endast kvar en dag sen regnade det bort. Har börjat saknat utomlands jättemycket. Jag och Jonathan har planerat att vi om några månader ska hälsa på hans mamma i Dubai, saknar dubai så fruktansvärt mycket!!

 
 

Higher

2014-01-12 @ 21:55:15
Det är så mycket som händer nu. Känns som att jag och jonathan har 73 olika bollar i luften men ändå lyckas vi faktiskt få allt att fungera väldigt bra. Vi jobbar, han varje dag och jag nästa varje dag. Jag har för tillfället 3 olika arbetsplatser. Vi ska flytta, vi håller på att kolla på lägenheter varje dag på Finn och ska på 2 visningar i veckan! Känns så otroligt kul. Det känns så konstigt när man tänker efter att VI kollar på lägenheter, jobbar och flyttar för det känns så vuxet men egentligen känner jag mig inte alls vuxen! Är man vuxen nu? Vuxen känns som ett tråkigt ord. Visst att jag betalar räkningar, åker till skatteverket, fixar med Dnummer, jobbar, får lön och bor utan mina föräldrar i ett annat land, men jag vet inte. Kommer man någonsin att känna att man verkligen är vuxen?

Nu i Februari kommer Rami och Frida att flytta hem till Sverige igen, tråkigt nog.. :( Men samtidigt så händer någonting bra för Evelina flyttar hit! Så jag kommer att bo med min bästa vän och min pojkvän. Kan någon ha det bätte än mig?

 

Worki

2014-01-09 @ 23:55:01
 

Baked apple/Clean cotton

2014-01-08 @ 22:55:15
Första dagen på nya jobbet, Feel. En inrendnings/småprylsbutik som jag nu är helt otroligt kär i. Här vill jag jobba tills jag dör typ. Känns helt som min grej! Jobbade i 7 timmar idag men kändes som två, tiden gick så himla fort. Guuud är verkligen helt kär! Nu jobbar jag på både B-young och Feel, vilket känns sjukt bra. När jag skulle hem kunde jag inte låta bli att köpa dessa 3 doftljus. De röda små luktar "Baked Apple", nästan som godis och det stora vita luktar "Clean cotton" ungefär som nytvättade kläder som torkat ute på ett sträck en sommardag. Min favoritdoft!

 
 

Bow

2014-01-06 @ 21:32:11
Dessa dagar har endast bestått av sängen, mat, youtube, tumblr och grublande. Det har varit så sjukt mycket att tänka på de här dagarna. Men allt kommer att lösa sig! Och om en månad kommer antagligen min bästa vän hit ♥