Mr. Doctor, please help me

2011-11-30 @ 12:55:04
Har inte bloggat knappt nått för att jag har varit sjuk. Har varit förkyld i 5 veckor nu. 5 VECKOR. Var hos doktorn igår men självklart sa han bara " ta nässpray och ipren såå får du vänta ut det".. Blev så arg, har väntat i 5 veckor nu och nu har det ju blivit värre. VILL till och med gå till skolan, illa nog. Får så himla mycket frånvaro eftersom att det är värre vissa dagar så blir det att jag är där varannan dag typ. Och den här veckan har jag inte kunnat gå alls..

Plus att det är så tråkigt kan knappt vara ute. Var ju hos Lina i lördags, det var det första på länge och det var jätteroligt! Men dagen efter blev det värre såklart. Inte för att jag drack speciellt mycket alls men för att jag blev mer förkyld ändå. Så tråååkigt :(

kolla va god kladdkaka mamma gjorde igår hii♥

iphone 4s!!!!!!!

2011-11-30 @ 12:23:48
I lördags hände något jag aldrig någonsin hade trott skulle hända haha. Mamma och johan sa att jag och johanna skulle få en tidig julklapp, visste redan att det var en telefon för det hade dom redan berättat eftersom att min gamla mobil höll på att ge upp haha. Men dom hade sagt några veckor innan att det absolut inte blir nå nya iphones eller nått för det är så dyrt.

Mamma gick iväg och hämtade en påse och tog upp två stycken iphone lådor och gav oss varsin haha både jag och johanna tappade hakan och blev helt chockade :D Det första jag ffrågade var hur i hela världen dom hade råd att köpa 3 iphone 4s (johan köpte en också) haha snäll.

Nu behöver jag ingen pojkvän♥ har min iphone♥ Ska aaaldrig tappa den och ska köpa massa fina skal åt den hihi



På tal om jul

2011-11-27 @ 04:02:47

Kolla va jag möttes av när ja kom hem nyss. Det är nog min käre mor som varit i farten! Myysigt. Har iallafall haft en jätterolig kväll hemma hos lina med massa fina tjejer, så tack för en bra kväll!

 


Alla dricker glögg nu!

2011-11-27 @ 03:39:50

The runaways

2011-11-24 @ 18:41:34
åååå har ont i magen. dumma dig, ska lägga mig i badet nu och kolla på the runaways. Emma säger att den är bra men kan man verkligen lita på råttor? hmm.. det är tveksamt. hihiihi 

viiiitaminer

2011-11-23 @ 16:01:15
Sitter och äter mandariner, ska snart gå och duscha, antecknar någon? har inget kult att dela med mig av, har ja väl oftast inte haha

haha åh ser ut som ja  håller i två pungkulor...


naaaaaaaaw kolla va liten


fittskrälle

2011-11-23 @ 15:52:43
Hade sleepover med emz igår. Vi bakade cupcakes som seriöst tog 2-3 timmar att göra, men det var det värt för dom var huuur goda som helst!!! Världens sötaste också, sen käka va makaroner och "pluggade". Tror ja skrev två meningar om ens det på min samhällskunskaps uppgift haha.. 

PLuuus att hon fick mig att börja twittra. Jag..twittra? naah vet inte ja, gör det enda rätta, följer bara massa kändisar :)










Vi har kul

2011-11-21 @ 21:04:40
Hahah ja å alicia skratta sönder åt den här bilden, hon ser så jäävla stor ut. Men hon får trösta sig med att det ser ut så bara för hon drar ut tröjan haha ;)
Hahaha äcklig
koollla dom har världens sötaste kattungar!!!!

säckpotatisjävel

2011-11-21 @ 20:24:49
Fan va trött ja är. Känns som att ja ska somna vilken sekund som helst. Har varit hemma idag, vaknade och mådde skitäckligt, men jag fick jobba hemma för min lärare som tur var. 

Sitter för tillfället i åshammar med alicia och är barnvakt. Barn är det mest påfrestande som finns när man är trött. Snart ska vi gå hem till henne och sova, och imorgon är det skola som gäller varesig jag är hängig eller inte. Varit föryld i en månad nu, uäää så äckligt drygt.

Haha äcklig bild, men visar upp mina fina naglaaaar

free to fall

2011-11-19 @ 22:56:19
Sitter hemma ooch väntar på att bli upphämtad. Ikväll ska vi ut på spökjakt, gissa om jag är rädd? jag som är så himla mörkrädd haha. Är verkligen sjukt förkyld fortfarande men orkar inte ligga inne en enda dag till. Myströjan är på och godis ska köpas som vi ska smaska på på vägen. Ha en bra lördag fina ni. Puss och kram


Mr.poppers pinguins

2011-11-19 @ 14:51:53
Godmogron sunshines, hoppas ni mår finfint. Igår var en väldigt lugn fredag, skulle hem till emma å mysa egentligen men fick feber på kvällen så det blev inget :( Låg hemma och kollade på poppers pingviner och åt chips istället.

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta lite vitaminer så jag kan bli frisk någon gång. Puss på er!♥



liiite brun

2011-11-18 @ 16:13:23
Kollade runt lite på mitt minneskort från kameran och hittade den här bilden. Jävlar va brun jag var!! Kan inte ens tänka mig att ja va sådär brownie. Det här var någon gång i juli eller augusti, helt osminkad också. herrejävlar! Jag vill ha sommaaaar


Rebecca&fiona

2011-11-18 @ 09:52:10


Pissiga siktdag. Bläää. Hoppas jag kan göra det till något bättre senare iallafall. Den här låten är iallafall liiiite uppmuntrande

äckliga jävla tjuvar

2011-11-18 @ 01:27:49
Kan ju börja med att säga att bion, alltså breaking dawn del 1 var huur bra som helst. Satt å grät flera gånger å skrattade gjorde vi också haha. 

Men jag kan inte ens bli glad av att tänka på filmen eftersom att det enda jag kan tänka på är att något tattig äcklig jävel snodde mina 800 kronor. Jag hade 900 i min plånbok löst för jag hade fått det av mormor till att köpa en vinterjacka. Men hittade ingen idag så dom låg kvar i plåboken. Sen på vägen ut från bion, alltså i salongen så måste min plånbok ha ramlat ur väskan. Men när jag och emma kommer ut så märker jag att den är borta och vi springer in igen och letar. Så kommer en som jobbar där och frågar vad vi letar efter, och jag säger en plånbok. Då berättar han att någon har lämnat in den i kassan. Blir skiiitglad och tänker att guuud vilken tur jag har! Får tillbaka plånboken och kollar i den, och det enda som finns kvar är en hundralapp..

Undra vad den där äckliga jävla tattarungen ska köpa för MINA ENDA pengar. Kanske fika? köpa alkohol? JÄVLA vider. Får så ONT i magen. Och jag kommer inte kunna köpa någon vinterjacka i år. Så tack vare att någon jävel var tvungen att öppna min plånbok och ta ut alla pengar utom en hundring och utan en jävla tanke på att den som ägde plånboken kanske inte ens har speciellt mycket pengar, så ska jag gå runt med en sinnjacka i vinter. HOPPAS DU LÄSER DET HÄR DIN ÄCKLIGA LILLA TJUVJÄVEL

You think you can say whatever you want to and get away

2011-11-17 @ 10:42:54
Idag är jag på bra humör, sitter hemma i min säng nuuu. Gick upp vid kvart i 8 med alicia och tog bussen in till sandviken medan hon åkte till skolan. Ska snart gå till bussen. ååh alltså idag känns det verkligen som att jag kan göra allt haha. Skiter i idioter och lägger saker bakom mig och blickar framåt istället. Alicia kommer till min skola vid halv 2 och vi ska gå in till stan och kolla på jacka åt mig och hon ska köpa ett par springskor. Sen vid 6 så ska jag och emma på bio, gissa vilken hihih jag döööör :D