TRUEBLOOD

2011-06-25 @ 23:34:59
Har precis ringt och sagt godnatt till Tobias och nu myser jag ner mig med lite godis, läsk och true blood. Godnatt!


When you came in the air went out

2011-06-25 @ 23:16:12
Kommit hem från båtturen nu. Mysigt!!!! Blev finfint väder. Johanna kim och malin ska sova i en stuga i skogen inatt. Jag orkar inte, vill sova i en mjuk säng och kolla true blood♥ haha, men snart ska vi ta bilen bort dit och skrämma skiten ur dom!!! ;)

såhär fint blev det!

haha snyggt..


Tuttifruttti

2011-06-25 @ 18:46:13
Idag är alla trötta och sega efter gårdagens firande, så vi har varit nere i byn och köpt godis. Just nu sitter vi allihopa i soffan och kollar på Beck. Snart blir det att åka ut med båten på en liten fisketur för nu skiner solen.




Midsommar

2011-06-25 @ 11:21:52
Är uppe i dalarna just nu och här firade vi midsommar igår! Med släkten! Vi har haft jättemysigt och jag älskar att träffa dom! Plus att jag trivs som fisken i vattnet här uppe. Igår var jag johanna kim och malin ut och fiska i roddbåten haha, innan vi skulle äta och så.

Hade en väldigt trevlig midsommar, med väldigt god mat dessutom! Bilder kommer lite senare, orkar inte ha över dom på datorn nu. Idag ska jag kanske åka till diddes stuga i leksand där han cissi och några fler är för att fira idag igen, eller så åker jag till Orsa. Vi får se hur det blir! 




I wanna do bad things with u

2011-06-22 @ 01:55:38



Har precis kommit hem nu. Armin fick förhinder så vi ska träffas i helgen istället, så jag umgicks med julia och cissi igen. Fyfan va vi har skrattat! Skrattar nog aldrig lika mycket annars som när jag är med dom! Har så sjukt roligt. Vi har skrattat, åkt bil, käkat donken, plockat upp oscar och skrattat ännu mer!

Har förresten börjat kolla på true blood nu, verkar sjukt bra. Har ju a thing för vampyrer hahah. Kollar dessutom på 90210 också, seeerier♥


Youre my guardian angel

2011-06-21 @ 20:13:51
Åh gud så trött jag är.. Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls. Kollade true blood med Tobias imorse, sen har jag bara tagit det lugnt. Är fortfarande nog inte helt frisk heller men snart så. Är bara så tröött. Det absolut enda jag har gjort är att laga mat till mig själv haha.. fiskpinnar och några slags potatisklyftor/pommes typ. Satt ute och åt, har iallafall varit soligt idag!

Armin kommer snart hit och vi ska prata masssaaa skit och ta hål i hans öra. Kanske ska baka en kladdkaka tills han kommer? hmm får se





En regnig måndag i juni

2011-06-21 @ 02:10:35
Ligger nu i min stora säng och har ont i magen. Har varit en skön dag. Blev dock ändrade planer så jag träffde cissi och julia hos didde, vi 4 kolla harry potter och åt kakor haha♥ dom människorna trivs jag verkligen med! kommer inte träffa didde på en månad typ nu.. och cissi ska åka iväg utomlands om en vecka och ska va borta i 3 veckor... Sen ska vi dock till Stockholm men det är lååångt dit.

Iallafall gick jag och cissi hem till mig sen för julia skulle iväg, sen drog vi till jensas och käkade och sen köpte jag klubbor på hemmakväll haha.. Sen tog vi det bara lugnt. Nu är jag dock själv. Är helt slut! Mår dåligt gör jag också.. ska nog ta och sova nu. Godnatt♥

Vet att jag har ringen åt typ fel håll..



Hemma i sverige igen...burrr

2011-06-20 @ 13:37:55
Sitter hemma i sängen med två sovande murmeldjur vid namn tobias och smuffe bredvid mig. Kollar lite bloggar och käkar messmörsmackor och dricker oboy- då vet man att man är hemma. Men fytusan så kall det är här! Känns som att vi har kommit hem i oktober! Har förövrigt haft det bra i turkiet och fått lite färg har jag också. Mer om det senare, lägger upp bilder och så. Ska fixa mig lie smått nu och gå och äta på monroes med Cissi och Julia, sen ska vi hem till didde ett tag, får se vad som händer senare.

sålänge får ni nöja er med den här charmiga bilden på mig från turkiet;)

nervös!!!!

2011-06-11 @ 23:14:19
Sitter i gävle nu och kollar på Fastfive och käkar lakrtisglass. Min favorit hehe. Är sjukt nervös!!! Om tre timmar ska vi bege oss till Arlanda.. Tänk att vi ska åka själv hihi, förväntansfull! Tobias har somnat..huuur kan han sova:o Jag dör av nervositet. Hehe, puss och kram


Gårkvällen

2011-06-11 @ 20:34:06
Gårdagen, eller kvällen spenderades med Cissi, Kände mig ganska sliten så vi var bara hemma hos henne. Köpte godis, satt oss på balkongen och pratade och kollade på film. Kollade på fjorton suger, haha.



haha osminkad..

SUNPROTECT

2011-06-10 @ 16:50:31
Har varit med mamma och köpt solkräm och hämtat ut mitt pass, och nu har jag precis hämtat resväskan i förrådet. Imorgon åker jag och tobias till turkiet!!!! Är hur nervös som helst!! Men äntliiiiigen!


Man måste misslyckas för att lära sig att lyckas

2011-06-10 @ 15:02:18
Godmorgon mina fina. Har precis vaknat, och mår som förtjänat. Hade dock en väldig trevlig kväll igår med nya människor, härligt! Idag ska jag antagligen iväg igen och åka flotte (?) hahah. 

Jaja, i förrgår var jag på min lillebrors avslutning. Så himla underbart, fick nostalgikänslor så jag nästan började gråta haha.. Träffade även min gamla favvislärare. Lite bilder därifrån:









LOKA likes L.A ♥ Peachy Peach

2011-06-06 @ 12:58:27


En av alla dagar

2011-06-06 @ 10:34:45
Nu går det segt haha.. Idag ska jag träffa Evelina och vet inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt. Hade iallafall tänkt gå och lägga mig i solen ett tag nu, det är ju sooommmar

Bilder från när jag var och åt med cissi och petra.



Haha det var cirkus i stadsparken, så när vi gick förbi var det massa kameler utanför badhuset. hahaha kolla på den i mitten!