Motiverad

2012-08-29 @ 01:39:00
Vad gör jag vaken nu.. Borde sova! Måste orka med skolan imorgon, men just nu är det ganska roligt iallafall för vi håller på med UF! Det går bra för mig och min grupp så det känns jättekul. Måste plugga till ett prov i småföretagande B nästa vecka också.. Känns inte alltför tungt faktiskt. Är motiverad till att klara av skolan bra nu och höja mina betyg sista året. Tänker kämpa på som aldrig förr!


Det svåraste är att sova på rätt tider och komma upp på morgonen. Jag går upp klockan 6 för att kunna äta frukost och fixa mig i 50 min och sedan gå till bussen härifrån för att hinna med bussen från rese till gävle. Igår somnade jag klockan 5 på morgonen och gick upp 6. Sov alltså i en timme..EN ENDA. Ändå kom jag upp till skolan :D dock så somnade jag idag när jag kom hem och sov i 4 timmar så nu kan jag inte somna..




They don't see the angel living in your heart

2012-08-14 @ 02:07:13
Just rise above this
Kill them with your kindness
Ignorance is blindness
They're the ones that stand to lose
they don't even know you
All they see is scars
They don't see the angel
Living in your heart


You are not your skin

2012-08-14 @ 01:39:44
Hej på er, konstigt nog så är det några stackare som fortfarande klickar in här varje dag. Har umgåtts med anna mathilda och hanna idag. Jättekul att träffa hanna igen, man blir så glad av henne! Klockan är 1 och jag är inte ens trött, ska bli skönt att börja med lite rutiner snart igen, känns som att det spårat ur lite när man sover hela dagen och börjar leva på natten. Men så är det väl för alla på sommarlovet, och det är kul på helgerna men veckodagarna blir rätt trista och består endast av myskvällar av olika slag.