Flyttar!

2013-08-31 @ 15:21:51

Alltså imorgon flyttar jag!!! Flyttar hemifrån för första gången någonsin och även till ett annat land. Är så nervös! Men vet att det kommer gå bra. Såå imorgon har jag Frida Rami och Jonathan en 14 timmars bilresa framför oss. Men allt går bra när man är med underbara människor, som nu också blir mina sambos hihi!


Norway

2013-08-14 @ 16:45:00
Det är så nära nu. Såå nära tills vi flyttar till Norge. Är så himla förväntansfull och glad men samtidigt lite rädd. Tänk att jag ska flytta hemiifrån! Med min pojkvän och Rami och Frida. 

Längtar tills vi är där, har fått in rutiner och ett jobb som man trivs på. Börja gymma igen ska vi också göra där allihopa. Var till arbetsfömedlingen idag och blev inskriven på nått slags möte eller kurs eller vad det nu är, där de ska prata om Norge och vad man ska tänka på och vad som kan vara viktigt att veta när man flyttar dit och jobbar. Vill till norge nuuu!!

 

Birthdays

2013-08-05 @ 11:52:19

I lördags fyllde Jonathan år så vi firade tillsammans. Sen på kvällen åkte vi hem till didde där det var väldigt mycket stressade människor, vi skulle nämligen överraska honom med en fest och daria hade lurat iväg honom till Ica haha. Har ALDRIG någonsin svettats så mycket!! Kändes som om man dansat nonstop inne på slicken i 5 timmar. Fytusan!!
När didde och daria kom hem igen så sprang vi allihopa fram och skrek grattis, och gissa om han blev chockad?! Så synd att ingen filmade. Hade en super rolig kväll med min pojkvän och närmaste vänner, kan det bli bättre än så?


Pink roses

2013-08-05 @ 11:29:00
Mimmi ligger och halvsnarkar bredvid mig och jag har varit vaken i flera timmar. Hon kom hit igårkväll och vi fikade lite och satt ute på baksidan med filtar och tända ljus, mysigt!! Senare idag ska jag åka in till Gävle för att vi ska fira Jonathans födelsedag med hans familj. Av mig fick han rosorna på bilden, ett kort på en apa och ett par vita airmax. 

I eftermiddag eller ikväll hoppas jag på att vi åker till dalarna igen, annars blir det imorgon. Längtar tillbaka till skog, hundvalpar och loppis haha. Dalarna tar fram lilla tanten i mig

 
 
 
 
 

Nike

2013-08-05 @ 11:08:35
 

Mys

2013-08-04 @ 19:25:51


Älvdalen

2013-08-02 @ 23:24:40
Kom hem från Dalarna för några timmar sedan. Jag, jonathan, Mamma, Joel och Frida har varit där en vecka. Första gången Jonathan träffade min släkt och det gick jättebra, hade så himla kul! Och i brunnsberg hade de precis fått hundvalpar också och dom var såå himla söta! Var skönt att komma hem ett tag. Vi åkte tillbaka till Gävle idag eftersom att Jonathan fyller år imorgon och vi ska fira med hans släkt. Annars hade vi kunnat stanna där en vecka till nästan haha. Vi funderar faktiskt på att åka tillbaka dit på måndag eller tisdag, så får vi se hur länge vi stannar då. 

gullegull!

Hahahha! Jonathan provade ett par gamla glasögon som fanns i risberg, sööt hahha!