IDAG BLIR JAG 17 ÅR!

2011-03-31 @ 11:06:29
Godmorgon allihopa! hoppas er morgon varit bra, det har iallafall min! Det är nämligen så att jag fyller år idag, 17 hela år, förstår det knappt själv, känns som att jag fortfarande är 10 haha. Vill passa på att säga tack till alla fina grattis som jag redan har fått!

Men ni får ha en bra dag mina fina för det ska jag ha, med god mat, tårta och presenter! Puss och kram♥


DAX ATT BADA!

2011-03-30 @ 20:26:24

I know an angel was sent just for me

2011-03-30 @ 20:19:31
Ååh, tobias sitter ju på jobbet nu, så skickade han den här låten till mig och sa att den var "hans låt till mig" ni vet som man brukar säga, naaw hur söt är han inte då, min underbara. Älskar honom så mycket.





Min Mimmi Mähler

2011-03-30 @ 19:56:29
Har precis pratat med mimmi. Har till och med fällt en liten tår. Saknar henne så otroligt mycket. Hon är världens bästa jävla vän och den som står mig närmast just nu. Fan, saknar henne så obeskrivligt!! Går inte ens att uttrycka i ord






Min fina underbara ♥

Helt jävla slut

2011-03-30 @ 19:48:21
Är så otroligt trött. Först en lååång dag i skolan (fick dock sluta tidigare) Men lång ändå. Sen var det bara att komma hem byta om, dra till dansen och sätta igång! Roligt idag, gick väl ganska bra. Blir alltid på bra humör av att dansa, får alltid glädjeutbrott och hoppar omkring!

Har iallafall kommit hem nu, är lökig som fan och har precis slängt i mig lite mat, och nu är det dags för ett skönt bad. Puss och kram!

idag innan dansen



Morotskaka

2011-03-30 @ 11:04:47
Har faktiskt inget roligt att dela med mig av.. som vanligt dårå. Sitter i skolan bredxvid elleonora och hjälper henne med sin blogg. Har engelska just nu och för en gångs skull är det ganska intressant. Men inte intressant nog för att släppa datorn. Ska snart äta, fyfaaan drömmer om det nu är så fruktansvärt hungrig. Har ätit en morotskaka också hihi så god så!


PLUGGAR - IHJÄL - MIG

2011-03-29 @ 21:44:30



Mellanmål

2011-03-29 @ 19:06:05
Åt detta till mellanmål. En actimel och en bulle haha. Tänkte bara säga att om man är stressad och får ont i magen så är det jättebra att dricka en sån, när jag gör det går det nästan över med en gång, även om jag stressar varenda dag och alltid känner press på mig i skolan, hemma osv. Får jätteont i magen då men blir konstigt nog bättre när jag dricker en sån. Ett litet tips till dom som går runt och stressar om dagarna och har ont i magen :)





Like two parts of a whole, two unbreakable souls

2011-03-29 @ 18:26:15


Den här låten är så mycket nostalgi för mig. Kan knappt lyssna på den utan att fälla en tår. Den betyder obeskrivligt mycket och såfort jag hör melodin spelas underbara minnen från förra året upp i mitt huvud. Och nu kan jag inte sluta lyssna på den även om det känns jobbigt. Den är så underbar

 


I ♥ Food

2011-03-28 @ 21:40:04
Hahaha fan va äckligt det ser ut

No real reason to accept the way things have changed

2011-03-28 @ 21:25:52
Endast dåliga dagar nu på sistonde, antingen surig, ledsen, överdrivet arg, eller bara heelt frånvarande och tyst. Vet inte ens varför, inne i någon dålig period? Antagligen, känns inte alls roligt vill ju vara glad och pigg som vanligt. Stockholmsresan var iallafall en bra sak, att bara göra något som inte involverar plugga, sitta hemma och inte sitta på en trästol i skolan 8 timmar om dagen. Vill göra nått, behöver variation. Egentligen, va kul det skulle vara och flytta bort någonstans och bara få börja om, nya vänner, nytt ställe, nytt allt. Menar inte nu att jag vill byta ut mina vänner såklart haha, men ni förstår. Behöver göra nått, känns som att jag bara går omkring här och väntar på att något ska hända men vet inte vad det är. Sommarlovet kanske? tror det, ska bli så underbart att slippa alla dagar som ser exakt likadana ut, ingen ångest över skolan, gå och fundera på om man fick bra betyg på nått prov, eller om man måste göra rester. Jag tänker för mycket. Fan va skönt med sommarlov, får hålla ut tills dess, och utlandsresan med min älskling, kan inte beskriva hur mycket jag längtar!



Det här köpte jag i Stockholm

2011-03-28 @ 21:10:43
Vårjacka


Fin tröja från HM


Ett linne med jättefin rygg!


Caaardigan


JÄTTEMYSIG tröja! Från bikbok, det syns kanske inte men det är "mjukisdress" tyg eller vad man ska säga haha jättemysig


Armband och solbrillor


Nagellack


Haha fyfaan

2011-03-28 @ 18:18:18
Tänkte snart visa vad jag köpte i stockholm, men först tänkte jag berätta en skitläskig sak som hände nyss. Jag satt i mitt rum helt ensam och i vardagsrummet sitter johanna och joel och spelar guitarr hero. Sen rycker jag till av att handtaget till min dörr åker ner, alltså som om någon nästan slår ner det och ska öppna dörren. Tänkte att det säkert är frida som vill komma in hit. Men dörren öppnas inte så jag går dit och kollar, går ut i vardagsrummet och frågar joel och johanna om dom tog ner mitt handtag, heelt inne i spelet säger dom nej vi sitter ju här? Så frågade jag om frida hade varit och ryckt i min dörr, men hon är tydligen och badar. Det var skitläskigt! Sen när jag berättar för mamma så säger hon: Ja, du kanske har besök, kanske är det farmor som kollar till dig? 

*rädd*


JUMPSUIT

2011-03-27 @ 14:27:27
Fyfaaan va snygg, köpte aldrig jumpsuiten i stockholm, kommer lite bilder sen btw. Men kolla den här!! Huuur fin? ska köpa nästa vecka, om den finns i gävle, Bilden är tagen från Tyras blogg. Mååååste ha en


I do it becuse I can, and I can becuse I want to

2011-03-26 @ 09:43:54
Godmorgon My dear ones, Har precis vaknat, jag sov på soffan ja haha. Men det är så fint här! Vaknade av att det kändes som att hela solen var en meter ifån mig haha, det är ett jättestort fönster alldeles bredvid mig:) Men har iallafall varit uppe och duschat nu, Kan säga att jag verkligen ser fram emot dagen!! Puss!♥