fun.

2013-03-25 @ 11:40:45
Sjuk.. är sjuk igen! Jämt förkyld jämt ont i magen. Såå typiskt när jag har en kanonvecka framför mig. Bara så himla mycket bra saker. Praktik till torsdag, ledig på fredag, utgång både fredag å lördag, fyller år på söndag, sen påsklov och då ska jag åka hem till dalarna. Sedan efter lovet 2 veckor till på praktiken. Kan inte bli mycket bättre än så.

En annan liten grej som gjorde mig glad. Linn Löwes började följa mig på instagram för några dagar sedan! Har läst hennes blogg i flera år och jämt tyckt hon varit såå himla fin. Älskar småsaker som gör en glad i vardagen → http://linnlowes.com/ 

bild på mig från förra året haha! Minns den här dagen såå väl :)

cozy

2013-03-22 @ 18:15:48
Äntligen fredag! Var på föreläsning med skolan imorse, det var en man som pratade om andra världskriget. Han var ett litet barn då och har vari med om hemska saker i ett av koncentrationslägrena, tycker sånt är så intressant att lyssna på. Sen fixade jag lite saker i skolan och åkte hem efter det. Har städa rummet enda sen jag kom hem. Damsugit, torkar, bytt lakan och alltihop så nu är jag redo för en myshelg. Längtar lite tills nästa helg, då fyller jag 19 och ska ut med mimmi. Har inte varit ut sedan i julas haha.

 

dubai

2013-03-19 @ 12:00:00


Hemma hos Jonathans mamma som bor i Dubai :) och nu blir det dåliga mobilbilder haha..


Inne i ett av alla köpcentrum

Det fanns en stor skidbacke inne i köpcentret


Hemma hos hans mamma igen! Vi var på hotellet med hans pappa och hans familj somm vi åkte dit med, men även hemma hos hans mamma rätt mycket.


Här skulle vi åka tillbaka till hotellet efter att ha åkt fyrhjuling i öknen å sett vilda kameler!! med hans mamma, rob och hans lillebror.

Jag och ebba fixade naglarna tillsammans :)


Sista kvällen :(

Sista dagen..
 

Fredag

2013-03-15 @ 21:21:00
Läste veckorevyn och såg den här videon som är såå bra! Det är sjukt hur mycket skillnad lite smink kan göra. Tjejen i videon visar highlighting & contouring. Det handlar om att skapa skuggor i ansiktet så att man kan framhäva, skapa förminskade eller förstorade effekter och skarpare drag i ansiktet med hjälp av sitt solpuder och highlighter.


The impossible

2013-03-13 @ 18:53:17
Hemma efter ännu en bra dag på kicks, tröttnar aldrig! Och fick så fint beröm av Diarry och Nadja idag innan jag gick mot bussen så jag satt och flinade hela vägen hem. Sitter och äter vanilj yoghurt med crunchy, banan, kiwi och lite linfrön i, så himla gott! Äter det jämt. 

Ska snart åka hem till Jonathan och äta bullar med honom och hans lillasyter, och sen kolla en bra film hoppas jag. Förresten! På tal om bra film, igår såg jag en så bra men SÅ sorglig film. Den heter "The impossible" och handlar om tsunamin som drabbade thailand 2004. Jonathan somnade så jag kollade ensam och tårarna bara sprutade, usch det är så hemskt att så många människor har varit med om det! Den handlar alltså om en familj som är i thailand just då, och är baserad på en verklig historia.


Söndag

2013-03-10 @ 11:38:00
Såå glad idag, trots att det är söndag! Nu ska jag städa rummet, fixa mina naglar, gå och sola och sedan gå hem till alicia! Och sen ikväll kommer jonathan hit och imorgon börjar praktiken igen. Bara massa bra saker! PLUS att det är så himlans fint väder ute! Allt känns bara så bra just nu. Dock så änns det tråkigt att man blir blekare och bleekare för varje dag man är i sverige igen haha.. Känner mig sjukt mycket blekare än när jag kom hem vilket bara var 2 dagar sedan, därför ska jag gå och sola för att underhålla brännan lite hehe.

Min frukorst idag haha..fruktsallad och milkshake! 

Valbo

2013-03-09 @ 13:49:00

 

Haha sööt jacka till Frida


Hemma i Sverige

2013-03-09 @ 09:29:00
Hemma i Sverige igen.. Har haft världens bästa semester! Jag åkte med Jonathan och hans familj till Dubai i 2 och en halv vecka. Alltså det stället! Går verkligen inte att förklara hur det var, hur häftigt precis ALLT var, eller hur fint det var. Allt var så stort så det går liksom inte att ta ett kort heller som förklarar hur det ser ut. Men några bilder har jag iallafall även om jag är dålig på att komma ihåg att ta fram kameran, ska lägga upp lite senare.

Det är iallafall liiite lite bara lite skönt att vara hemma i sverige igen. Vädret är såå mysigt, väldigt kallt dock haha. MEn älskar när det är vårigt ute. Känns helt overkligt att jag var i Dubai igår och nu hemma i min egen säng! Känns konstigt att vakna ensam när ja varit med jonathan i 18 dygn oavbrutet också