Drömmen om en högre höjd

2014-04-30 @ 20:26:46
Jag börjar bli frisk och idag jobbade jag 4 timmar på bikbok. Fick även schema enda fram till typ augusti och bestämde att jag skulle få en semester hela vecka 25, så då kommer jag åka hem till Sverige. En vecka är inte speciellt mycket men kommer iallafall vara hemma över midsommar då. Sen när jag kommer tillbaka till Norge blir det massor med jobb på bikbok och sen lite semester i Augusti.

Idag är det sista April också, vilket inte alls verkar vara något speciellt här. Jag, Jonis och Evelina ska iallafall grilla och dricka lite vin här hemma. 

Har fått en ny kamera också! Mamma och Johan hade köpt den till mig och skickade hit den ♥ Blev sååå himla glad!!! Och den är sjukt bra!!

Vanilla Wildberry

2014-04-28 @ 20:40:57
Idag fick jag hem mitt nya protein! Hoppas det smakar bra, det är iallafall Evelinas favorit så tänkte också prova det. Har dock inte varit på gymmet på över en vecka nu... har jobbat, varit lat och nu är jag sjuk. Vill bli frisk!!

 

catch up

2014-04-28 @ 15:43:46
Visst är det typiskt att man blir sjuk när man är ledig? Jag har ledigt enda fram till fredag och här ligger jag i soffan med världens förkylning och en visdomstand som dödar mig. Förra veckan jobbade jag mycket så jag hann inte med så mycket annat, och jag trivs fortfarande så otroligt bra på bikbok!

Förra helgen var jag och Evelina ut, det är inte ofta det händer eftersom att jag jobbar nästan varje helg men den lördagen hade jag slutat klockan 4. Så när jag kom hem fixade vi mat och gjorde oss i ordning i typ 3 timmar haha. Tillslut kom vi ner på byn och var ute på några ställen, senare hamnade vi hemma hos Ida där vi drack vin fram till 4 på morgonen med henne och Mike. Sjukt bra kväll!!! Vi hade tänk att ta första bussen hem klockan 8 men vi somnade i Idas säng och vaknade runt 11 och tog tåget hem istället.

När jag kom hem från jobbet i lördags bestämde jag och Jonis oss för att åka till biltema och köpa en grill, så då hade vi också årets första grillning på kvällen! Å så mysigt det var, och gott! Min onda visdomstand hindrade mig från att äta speciellt mycket men det var ändå såå värt det. Sen kom Evelina ut på altanen så satt vi där alla 3 och pratade, drack vin och lyssnade på Lars Winnerbäck tills det blev mörkt. Att sitta invirad i en filt, med värme från grillen och umgås med 2 av de bästa människorna som finns var precis vad jag behövde.

 

Vårsol

2014-04-21 @ 16:15:35
 

Lana del rey

2014-04-15 @ 23:33:00
 

sleepover

2014-04-15 @ 22:32:02
Jonathan har åkt till Sverige idag för att stanna där tills på söndag, vilket betyder att jag och Evelina ska ha sleepover i våran säng hihi. Nu ska vi precis krypa ner och kolla på skräckis.. nya paranormal activity. Jag som redan är mörkrädd.
 
 

working

2014-04-14 @ 00:28:00
Det är söndag idag, men för mig är det lördag eftersom att jag varit ledig idag och även är ledig imorgon. Har jobbat så otroooligt mycket dessa 2 veckor så det är helt sjukt. Trivs fortfarande så otroligt bra på bikbok, och nu har jag spenderat så mycket tid där att det nästan känns som mitt andra hem. Den här veckan har jag jobbat 44 timmar + ca 2 timmar med uppgör sammanlagt. Har ändå haft en jättebra vecka med många nya ansikten på jobbet. Igår började jag klockan 8, skulle öppna butiken 9 så jag gick upp klockan 6 och vid 7 gick jag mot tåget. När jag kommer dit så ser jag en skylt på stationen där det står att tåget är ersatt med buss... Så i spöregnet klockan 7 en lördagsmorgon går jag istället mot busstationen.

De första 4 timmarna på jobbet går så otroligt fort när man öppnar, och vid 12 kom Kine och en timme senare kom även Camilla! Hade en bra jobbdag med de fina tjejerna och klockan 4 slutade jag för dagen. När jag kom hem kraschade jag i sängen, dock fick jag inte vila länge föe jag hade lovat både mig själv och Evelina att vi skulle gå till gymmet och träna ben. Och jag kan bara säga en enda sak om det passet. Det var det hårdaste passet någonsin. Jag har ALDRIG tränat så hårt förut. Jag höll på att både spy och svimma typ. 

Även om jag trivs så bra på jobbet och även om jag älskar att jobba på bikbok så är det så sjukt skönt att få vara ledig idag och imorgon. Idag gick jag och Jonathan upp vid 11 och åt ägg med bacon medan vi kollade på gladiatorerna. Efter det åkte vi och tog en skogsprommis + handlade, och sen blev det gym igen. 



Camilla hade skrivit en jättefin lapp och gjort påskägg till alla tjejer på Bikbok J13♥
 

breath into the high

2014-04-08 @ 23:39:05

8 April

2014-04-08 @ 23:32:00
Det blir inte mycket blogg nu haha. Jobbar 8 timmar på bikbok nästan varje dag! Det känns så otroligt skönt. Jag tycker att tiden går så fort när man jobbar, man har liksom planlagt hela månaden efter vilka pass man jobbar och vilka dagar man är ledig. Och även om dagarna kan gå segt ibland så flyger veckorna förbi. Ska träffa Ida någon dag snart, vi får se när det finns tid! Jag skulle också verkligen behöva färga håret. Och sola. Det känns som det enda jag hinner med är att vakna, gå till gymmet, jobba, hem och laga mat och pussa på jonis sen sitta vid datorn en timme å sen sova. Sen börjar det om igen. Men inte på ett dåligt sätt! Mår bättre än vanligt.

 

years

2014-04-04 @ 00:54:00
Nu har jag inte skrivit någonting på länge! Det var ju min födelsedag i måndags, kändes faktiskt sjukt konstigt att inte vara hemma när man fyller år. Dock så gjorde ju faktiskt Evelina en jättegod tårta till mig, och både mamma och mormor hade skickat varsitt kuvert med en liten present. Min hemresa för några veckor sedan var ju också en tidig födelsedagspresent från dom där hemma och Jonis. Iallafall så jobbade jag kväll på feel, sen när jag kom hem så hade Jonathan köpt en stor bukett med rosa rosor och vi åt min favoritmat och tårta. Så jag hade en jättebra födelsedag!

I tisdags jobbade jag mitt första pass på Bikbok! Jag kände på en gång att detta kommer bli så otroligt bra. Jag jobbade 8 timmar för första gången och tiden bara flög förbi. Efter jobbet skulle vi alla som är anställda på Bikbok butiken där jag jobbar ut och äta tillsammans. Vi gick till ett ställe som heter Sting, och jag åt en sjukt god pastarätt med kyckling och massa grönsaker. Alla var jättetrevliga och vi satt där i ca 1 timme tror jag innan jag och Hanne som bor åt samma håll som mig gick till tåget tillsammans.

Jag jobbade på Bikbok igår och även idag. Världens bästa jobb! Slutade 4 idag och efter det gick jag och Evelina till gymmet. Nu ska jag snart sova och imorgon är det gym och sen jobb klockan 12-20 som gäller!