bikbok + vita

2014-05-25 @ 16:22:30


Så himla fin klänning! Den är korallfärgad. Tänkte ha den på midsommar

Var tvungen att köpa lite nytt smink och hudvård. Jättedålig bild haha
 
 

sommarregn

2014-05-25 @ 01:50:52
Det blev inte så mycket av den där lediga helgen.. Fick hoppa in och jobba 4 timmar igår och idag jobbade jag 9 timmar. Så otroligt mycket folk som skulle handla på bikbok idag så det var helt sjukt! När jag kom hem var det bara vila som stod på schemat för något annat orkade jag inte med. Va lite extra trött också eftersom att jag och Evelina klättrade upp på lifjället igår och sedan gick hem därifrån, så vi besteg alltså först ett berg för att sedan gå hem de 8,5 kilometerna. Det tog oss 5 timmar.. Egentligen skulle vi ta bussen hem efter att vi kommit ner från fjället men vi bestämde oss för att gå ändå. Ingenting slår mysiga vägar och sommarregn.

 
 
 
 

2014-05-20

2014-05-20 @ 23:28:00
Har så mycket att skriva om och så mycket bilder att lägga ut, men.. jobbar som en galning! och att blogga är inte det som står först på listan när man kommer hem efter jobbet på kvällen. Designen ser ut som skit också haha, har börjat fixa lite men är långt ifrån klar. Den här helgen är jag iallafall ledig så då ska jag lägga ner lite tid på bloggen :)

Flowers

2014-05-12 @ 03:01:33
Har haft en bra men otroligt intensiv vecka på jobbet. I lördags var det 17 maj tema på bikbok så vi klädde oss fint och pyntade butiken lite extra, och jag hade så himla kul med Hanne och Kine på jobbet. Klockan 4 när jag var klar för dagen så var jag helt slut och glad att det äntligen var helg för mig också. Idag har jag nästan bara legat och slappat i soffan, förutom att jag blev ivägtvingad till gymmet av Evelina. Är inte alls motiverad till att gymma längre, hoppas det är en liten period bara. Jag har sån tur att Evelina släpar med mig dit trots mina protester och sura miner, för som alltid så är jag ändå jätteglad att jag följde med när vi väl är där.