2011-01-30 @ 22:58:26
Girl; I love you.
Boy; I love you too baby.
Girl; Prove it. Scream it to the world.
Boy; *whispers in her ear* I love you.
Girl; Why'd you say it to me?
Boy; Because, you're my world

I'm in the house

2011-01-28 @ 17:01:20
Justja ikväll ska jag hem till Didde på filmkväll med några kompisar, myysigtmysigt, skönt för imorgon blir det lite fart. Cecilia kommer väl om ett tag så ska vi göra i ordning lite pommes och sen knata iväg. 

Sover ensam inatt, trååååkigt:( Tobias är ju i Stockholm och har kul.....Jag vill också vara 18!!!!!! 


featuring Lil'Flip

2011-01-28 @ 16:55:06
Ska plugga nu, kom hem nyss. Var på sjukhuset och kollade min handled, något konstigt som kanske har gått sönder i den..(?) Jaja vi får se hur det blir med det. Sen gick jag och Mimmi till stan och fikade, så jävla gott var det. Så satt vi där och pratade ganska länge, det var det mysigaste på länge.  Knäppte en jättefin bild men såklart har jag ingen sladd till mobilen så kan inte få in den i datorn...............

Gick även och köpte en ny foundation och ett coolt nagellack :) Kanske kan ta bilder sen men har ingen kamera och webbkameran är så dålig haha. Kanske kan ta kameran som displayen är trasig på , den går ju att ta kort med iallafall!



Bärry smoothie

2011-01-27 @ 11:52:47
Morrnmorrn! Sitter och chillar i mimmis galet sköna dunjacka, har precis lärt mig hur man gör en powerpoint, nu håller vi på och lär oss om projekt... låter det kul? näääe och inte är det kul heller. Vart är sommarlovet någonstans när man behöver det? Jag behöver det iallafall nu för jag är så jäävla trött på skolan, och lika jävla trött på kylan också. Höll på att frysa ihjäl imorse och det var verkligen inte skönt kan jag säga..

Tobias köpte iallafall frukost till mig när vi kom till skolan för jag hann inte äta hemma, han är så söt så lilla gosii♥ haha töntig jag är

Michael Jackson

2011-01-26 @ 12:01:59
Sitter och lyssnar på musik i mimmis fräna hello kitty hörlurar. Ska kolla på film nu på engelskan, skönt som fan. En film om Michael Jackson. Är taggad som fan, för idag börjar dansen, ska jag dansa ragga och show hihi fan va kul!!!!!!


She's so much more than you're used to

2011-01-25 @ 18:20:32
åhej, har städat i över en timme nu för att tänka på annat än mitt dåliga humör. Har fortfarande ont i magen och är dessutom på dåligt  humör, Good combination....? Tänkte gå och baka en kladdkaka men nejnej då har vi inte något socker?! socker har man väl alltid?

Är nästan så desperat att jag har lust att springa till grannen och fråga efter lite hähä. Ska nog gå och göra lite pommes, känns ju som att jag äter hela tin!!!!, det enda jag skriver om på min blogg i alla fall;)

Har tänk på en sak också, nästan alla skriver ÄNDA när dom menar ENDA, ända betyder rumpa bara så ni vet:D


Mörkbrun

2011-01-25 @ 15:52:59
Funderar på att färga mitt hår lite mörkare igen. Det har blivit ljusare på sistone men jag gillar det också på något sätt. Men riktigt mörkbrunt känns ändå mer som jag. 


På den här bilden är mitt hår blött, sån färg vill jag ha:)


You used to shine so bright

2011-01-25 @ 15:26:06
Jag hatar att ha ont i magen. Vaknade idag och trodde att jag skulle dö helt seriöst. FAn va ont jag hade. Så idag är jag hemma, ganska skönt ändå men måste plugga iallafall. Men det blir nog lite senare. Mår bättre nu och har ätit lite lasagne, stavas det så? Aja, det var iallafall gott som tusan. Har ätit massa alvedon och en galss också heeh kunde inte låta bli.







IF YOU NEVER CHASE YOUR DREAMS YOU'LL NEVER CATCH THEM

2011-01-24 @ 23:10:43





Set the fire to the third bar

2011-01-24 @ 23:03:17
Nu är jag trött. Ser inte fram emot morgondagen...skola igen. Går till 5 imorgon, fyfaan. Och mitt i dagen har vi idrott också, men kommer antagligen inte att vara med på den. Känner mig lite hängig. Jaja vi får se, sitter iallafall i soffan med tobias och kollar på nå kul program och äter Kiwi. Kiwi är så jäävla gott. Äter säkert iallafall 5 stycken varje dag. Ska snart gå till kylskåpet och hämta en till hihi. Godnatt puss ♥







JFR.se

2011-01-24 @ 19:37:20
Satt och klickade runt idag och kom in på en sida som säljer smycken. Sjuukt fina, fastnade på en gång. Hittade minst 100 smycken som jag själv skulle vilja ha. Både halsband örhängen ringar och armband. Grym hemsida, jättefin och stilren design och lätt att hitta på sidan är det också :D Älskar ringarna, plus att dom har dubbelringar också, och det är så snyggt. Tänker nog beställa någonting när jag får pengar på torsdag.



Och även om jag är helsåld på ringar så blev jag nog ännu kärare i örhängen när jag såg det här! Bloggerskan Lisaplace har ju ett, skitsnygga enligt mig! Sidan heter iallafall www.JFR.se. Klicka HÄR för att komma dit. Ta er en titt ni också, dom hade väldigt mycket i olika stilar som nog passar de flesta:)


DAGARNA-MED-DIG

2011-01-24 @ 19:13:50




Bella´s lullaby

2011-01-24 @ 18:45:04
Var nyss på aga för första gången i mitt liv och åt ;) Åt en Tarzan, fan va gott det var. Jag och Tobias satt där ett tag och pratade och så sen skulle han till stan, och jag hem igen.. och här sitter jag! Han kommer tillbaka klockan tio, så jag har några timmar ensam vilket är väldigt skönt, för det behöver man ibland även fast man är vääldigt sällskaps sjuk... som mig:) Hatar att vara ensam. Men ibland är det skönt.

Så jag ska iallafall plugga lite, måste vara klar med typ 6 svenska uppgifter tills på fredag, och vi går sent varje dag i skolan nu så det blir jäävligt tight. Fan va drygt! usch. Sitter iallafall och äter indian-glassar! Kommer ni ihåg dom? Jag åt dom iallafall jättemycket när jag var liten, dom där vita med strössel i massa olika färger, bästa som finns!


I’m looking at an angel And believe me when I say She got that whole place glowing

2011-01-24 @ 10:40:17

Trötta måndag.

2011-01-24 @ 09:56:00
Morgonen började med att jag försov mig. Sen tog jag bussen tio över 9. SEN när jag skulle kliva av så åkte busssen förbi busshållsplatsen så jag, pontus hanna och några fler fick GÅ från mitt i vägen id rondellen.

Men ett plus är att jag slutar halv 12. Skönt när vi egentligen slutar runt 3 halv 4. Och PLUS att jag har jättesköna mjukisbyxor på mig idag. Brukar aldrig ha det på mig i skolan men har fått tillbaka mina svarta som det står karlsson på, vääärldens skönaste!

gammal bild