Påväg

2012-06-14 @ 04:05:05

Sitter på flygplatsen nu med Emma å Jessica!! Har suttit här i 3 timmar och planet går om 2 och en halv timme.. Orkar inte vänta! Det är skitkallt här, längtar tills vi är framme i Cypern! Vi är så sjukt trötta också, har försökt sova men det är omöjligt..


Halsfluss

2012-06-08 @ 17:49:43
Då har man sommarlov då. Kan inte precis säga att det känns eftersom att jag ligger hemma med halsfluss.. Hade skolavslutning igår men kunde inte vara med på den eftersom att jag låg här hemma med feber och spotta i en hink. Men snart så! Tråkigt att man måste sitta inne när vännerna firar, hade ju planerat så mycket till avslutningen. Men får istället tänka på att nästa vecka åker jag, emma och jessica till Cypern!! Är så jävla taggad!! Sen när vi kommer hem så hinner vi vara hemma i typ 4 dagar sen åker vi iväg till peace & love. Så nu gäller det att hålla sig frisk. 

Mamma och johan är iväg och köper en ny bil nu, så det är ju någonting som är kul iallafall! Plus att det är finväder så när dom kommer hem ska vi grilla, rätt okej ändå :) Och grattis till alla som tagit studenten idag också!! :D

Glass är typ det enda jag kunnat käka de senaste dagarna haha..