30-11-2013

2013-11-30 @ 12:57:00
Ligger hemma i soffan och är sjuk, Jonathan är också sjuk. Så himla tråkigt. Skulle egentligen träffa ida idag och göra någonting men det blir det väl inget av. Har varit sjuk i tre dagar. Det har hänt mycket den senaste veckan. Min pojkvän förtjänar ett pris. Jag och frida hade en jättebra tjejkväll ute förra helgen, vi dansade hela natten och sedan mötte vi killarna på stan, de hade varit på en hemmafest. Så vi tog bussen hem alla tillsammans. Dagen efter åkte vi lilla familjen till donken och satt där i 2 timmar under kvällen och åt, pratade och planerade. Mina 3 hjärtan ♥ 

Ikväll ska vi göra tacos tillsammans och kolla på avatar och bara mysa. Imorgon är det första advent, frida har fixat en fin adventsljusstake och vi ska gå upp tidigt på morgonen och äta frukost med tända ljus i pyjamas och massa filtar. Gosigt.

 
 
 

shopping med bästa frida

2013-11-22 @ 00:24:00
Har varit en sjukt fin dag här idag! Sol och blå himmel men väldigt kallt. Det har även kommit lite snö. Bra att jag har köpt vinterjacka hehe. På tal om att köpa, gud vad jag har köpt saker denna månad. Jacka tröjor byxor smink krämer morgonrock smycken och allt allt allt. Nästa lön blir det inte lika mycket shopping för, som tur är får vi ju snart lön igen! Idag köpte jag en bodyscrub, brun utan sol, en selftanning vante(?) och skrubbhandskar. Så nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba mig med min jordgubbsskrubb. 

Jag var iallafall med frida på ett nytt köpcentrum idag. Det var lite skönt med tjejdag, vanligtvis hinner vi aldrig trycka in det eftersom att en av oss alltid jobbar då den andra är ledig. Så vi gick runt i butiker och hon köpte smink och lite underkläder. Sist gick vi in på vinmonopolet (systembolaget) Eftersom att vi får handla allt där upp till 22% här i Norge. Så vi handlade lite tills i helgen då vi ska ha tjejkväll ute och dansa på Opera!!

Fick en fråga om jag går på Thoren Business School och nej, det gör jag inte, jag gick där men tog studenten i somras och nu bor jag i Norge :)

 
 
 
 

Kvällsfika

2013-11-18 @ 23:26:02
 

Newsman´s coffeshop

2013-11-13 @ 03:18:00
Kan inte sova! Jonathan ligger och pratar i sömnen bredvid mig, gosig. Saknar alla hemma. Varför tänker man så överdriver mycket på jobbiga saker på natten? kommer aldrig förstå. 

Igår var jag och jonathan och shoppade lite på kvadrat, Ett köpcentrum i sandness. Jag handlade ett par nya svarta dr. denim jeans, ett par vinterskor, en concealer och en ny mascara. Men precis när vi kom in på HM så ropade de i högtalarna att köpcentret stänger om 10 minuter. Så typiskt. Så idag jobbade jag kväll och tänkte att jag kunde åka dit själv innan jobbet och gå runt lite inne på HM. Gick därifrån men en jättefin jacka, en stickad tröja, strumpor och nya träningstights. Efter det gick jag in på the body shop och därifrån fick jag med mig en lipliner och ett läppstift. När jag var klar där inne gick jag förbi ett supermysigt café inne i köpcentret så köpte is-te och en sjukt god klubba och satte mig ner där inne och läste en bok. Så himla mysigt haha. Måste sett så ensam ut.

Var på så bra humör efteråt, både för att jag hade så mysigt och var på bra humör pågrund av att ALLA som jobbar i butiker här i norge är så otroligt trevliga. Jag fick med mig en till tröja från Gina tricot och sen åkte jag till jobbet. Nu måste jag försöka sova igen, klockan är kvart över 3?! och jag ska upp och köpa gymkort imorgon.

 

Bra helg

2013-11-11 @ 14:10:00
Sitter i lägenheten ensam och äter makaroner med korv. Det regnar och blåser ute. Är ledig idag hihi. Ska åka iväg till antingen stan eller ett stort köpcentrum när jonathan kommer hem från jobbet. Måndagar är alltid den bästa dagen att vara ledig för då börjar jobbveckan en tisdag och det blir helg fortare.

Har haft väärldens bästa helg! I lördags jobbade jag till 8 och när jag kom hem hade mina tre gullegrisar lagat så jäävla god mat. Kött med klyftpotatis och morötter i ugnen och LOHMANDERS beasås!! Deras föräldrar hade tagit med den haha. Det finns inte i norge. Iallafall så åt vi och drack vin, skulle ha mysig familjekväll. Spelade kort och dricklekar. Vi kom inte ut på stan men ärligt talat så var det mysigare att sitta här med min härliga norge-failj och ha kul. 

Dagen efter mådde jag inte så dåligt var lite slö bara. Men då bestämde jag och jonathan oss för att vi skulle åka till li-fjället. Ett berg där man går upp, det tar ca en halvtimme, och när man väl är uppe kan man typ se över hela norge ärligt talat. Iallafall så tog vi bilen runt 3 (lite väl sent) Men solen lyste och himlen var heelt blå. Vi åkte och köpte fika och sen tog vi en drive in på donken och jag köpte en mc feast och lite chickenbits till jonis. Så åt vi medan vi åkte mot li-fjället. Var faktiskt en bit, tur att vi hade gps! Efter ett antal u-svängar och efter att ha frågat människor efter vägen så hittade vi tillslut. Den sista biten av vägen var så liten att det var tur att vi hade lilla nissan. Vi parkerade och gick ur och började gå upp för en lång grusväg. Alltså ALLVARLIGT trodde aldrig att det skulle vara så otroligt jobbigt?! Dessutom så ville jag och jonis ha lite extra kul så vi gick av grusvägen och började klättra upp den sista biten på berget. Då vi var uppe så såg man så otroligt långt! Vi var så sjukt högt uppe att det såg ut som flygplanen som åkte förbi långt borta bara var några meter höge upp än oss. Man såg hela stavanger och en annan stad på andra sidan, MASSOR med berg och längst bak i bakgrunden kunde man se bergskedjor fulla med snö! Så himla coolt.

När vi väl varit där ewtt tag och tagit oss ner till bilen igen så åkte vi hem och hade tacokväll med familjen (Rami och frida) medan vi kollade på EMA.

Hehe, osminkad och i världens mysigaste mössa
 
 

The best days ever

2013-11-02 @ 11:18:00
Rollercoaster tycoon. sommar 2013. Vin. storviksbadet. Varma dagar. Skogspromenader. Drömmar. Stjärnor. Sova på soffan. Energidryck. Vaken hela natten. Rensa ogräs. Äta kebab. Gå till ica i råfula kläder. Brownie in a cup. True Blood. Varma nätter. Soliga dagar. Gå vilse i skogen. Fjärilar. Musik. Hammock. Cigaretter. Ebay. Gå barfota på grus. Paket. Plånböcker. Lycklig. Min bästa vän

 
 
 
 

worki

2013-11-01 @ 14:47:09
Hej på er! Idag känns allt så bra. Har haft lite depp-dagar nu i veckan men allt har ordnat upp sig. Igår kom rami och fridas föräldrar hit och de hade med sig en väska som min mamma skickat med. Blev så glad! Den innehöll mina favvo böcker, vitaminer och choklad hehe. Dessutom var det min michael kors väska som jag hade lämnat hemma, saknat den! På tal om saknar, soom jag saknar alicia och mimmi. Det är helt sjukt. Längtar så otroligt mycket tills jag åker hem i jul och får träffa dem och krama om dom. Nu ska jag iallafall snart iväg till jobbet, jobbar stängning idag igen

Målade mina naglar igår och satte på små fruker haha gull