Onsdag

2012-04-25 @ 15:15:17
Har inget roligt att dela med mig av men får klagomål på min urkassa uppdatering så okEJ visst, vill ni läsa om mitt astråkiga liv så. Sitter i skolan för första gången denna vecka, var sjuk i måndags och på sjukhuset å tog massa prover igår. Dom försöker lista ut varför jag alltid är sjuk/förkyld! 

Ser faktiskt fram emot helgen och såklart... sista april på måndag!!! Iiih, långhelg! 



Oh ah silfverberg!

2012-04-20 @ 18:09:06
Tror inte det är någon som missat att Brynäs vann SM guld igår. Satt här hemma med mamma i soffan och skrek och hoppades på att få se syskonen och pappa på tv :D

Fick efter det skjuts hem till emma och vi tänkte bara mysa.. Men blev så himla taggad av alla som skulle fira och guldfesta, och som en räddning från ovan ringde jesper när vi hade lagt oss och frågade om vi ville åka med till gävle. Nackdelen var dock att vi redan bäddat ner oss och var tvugna att fixa oss på 5 minuter. Och dom som känner mig inser att detta är en omöjlighet haha, men det fick gå ändå. Vi sprang ut till bilen och har nog aldrig känt mig så risig bland folk som igår! Usch va drygt det var, men hade samtidigt så himla roligt. Natten spenderades alltså på Goya med många glada människor! Så även om jag var risig och nykter bland fulla och festfixade människor så hade jag en riktigt bra kväll!!



 


Hylla alla oss som älskar spel

2012-04-20 @ 17:28:39

Guilty filthy soul

2012-04-18 @ 22:45:37

Pihkatapin Nikita

2012-04-17 @ 19:55:57
Cancer är en hemsk sjukdom. Första gången jag hörde att våran hund hade fått cancer blev jag chockad, kan hundar ens få det? Tydligen kan de det och vi opererade henne för första gången i Augusti. Veterinären sa att det var den mest elakartade typen av tumör och att det var ett ytterst liten chans att det inte skulle komma tillbaka igen. 8 månader till fick vi. Du har varit en bästa vän i flera år. Fått dagarna då man varit ensam hemma att vara lite mindre ensamma, när man har varit ensam hemma på kvällarna och ska sova har det alltid känts trygt för man har aldrig varit själv ändå.
Tumören hade alltså kommit tillbaka och den växte så läskigt fort. För fyra veckor sen fick vi reda på att den kommit tillbaka, och igår när du somnade hade den vuxit sig ungefär lika stor som ett äpple. Vet att det var bäst såhär för dig men ändå känns det så himla ensamt, hann ju inte ens säga hejdå för att det gick så fort. Hoppas iallafall att min fina underbara hund har det mycket bättre nu än vad hon hade det dom här sista veckorna



Skitväder

2012-04-11 @ 12:32:14
Dålig start på dagen. Är på så sjukt dåligt humör! Har en sån där dag då man bara tänker på allt dåligt hos en själv och ser ALLT som ett hinder och inte vill någonting förutom att gömma huvudet under kudden hela dagen. Tänkte gå och äta nått och sen ta en liten prommenad för att få upp humöret lite. Men nu när jag kollar ut så ser jag att det regnar.. ÅÅH jävla väder. Klockan 5 ska jag på utbildning i 4 timmar, för ska börja jobba på lördag. Även om det är ett skitjobb så är jag glad att jag ska få jobba och tjäna egna pengar. Utbildningen slutar 9 och sen ska antagligen jag, didde och några fler kolla film eller bara umgås, ser fram emot det istället för att sura över vädret och mitt kassa humör.



Vart jag köpt skorna

2012-04-10 @ 18:53:53
Någon som frågade vart jag hade köpt mina nya skor, köpte dom på eurosko i gävle! :)

New in

2012-04-10 @ 16:02:01
byxor & väska från gina tricot

Smink från åhlens

Dalarna

2012-04-10 @ 15:35:42
Nu har jag hunnit med en del hehe. Var i Dalarna från torsdag tills igår. Hälsade på min barndomsvän Emilia i mora och stannade där i 2 nätter. Vi hade inte träffats på 2 år! Har saknat henne väldigt mycket och vi hade jätteroligt, hade en del att ta igen! På lördagen kom min lillasyster till mora och vi tog buss därifrån till älvdalen. Skulle hälsa på morfar, kusinerna och morbror. Så vi var där tills på måndag. Brukar alltid tycka att det är skönt att åka till dalarna men kan erkänna att det denna gång var lite jobbigt eftersom jag just fyllt 18 och hade planerat massa roligt att göra denna helgen.. Men men, får ta igen det helgen som kommer! Var roligt att träffa släkten igen :)









Skaffar lösen

2012-04-06 @ 15:40:16
Tänkte säga att från och med imorgon så kommer jag att ha lösen på bloggen. Det tänker jag ha eftersom att personen som håller på och feakar mig på instagram tar mina bilder hela tiden och ger sig inte. Antagligen så har hon/han redan massa bilder på mig och från min blogg men då kommer den iallafall inte åt några nya. Så vill ni ha lösenordet så får ni skriva till mig på facebook eller smsa, så har jag lite koll på vilka som läser. Jättetråkigt att jag ska behöva göra så men inget annat hjälper! Men som sagt, vill ni ha det så är det bara att skriva ett meddelande på facebook :)




Arton långa år

2012-04-05 @ 02:29:12
haha är så kass på detta. Men hello bloggin, måste säga att jag hade VÄRLDENS bästa födelsedag!!! Fyfaan vilken underbar helg jag hade. Så jävla roligt. I fredags åkte jag på förfest hemma hos jennifer för att fira hennes 18års dag, hade jättetrevligt! Dansade och åt massa tacos ;) Sen när dom drog ut så drog vi andra till anelas 18årsfest! (mycket födelsedagar nu hehe) och grattade henne. Vi räknade även ner mina sista minuter som 17 åring, magiskt! Så fick spendera dom första timmarna som 18 med en massa fina vänner!

Efter det var det bara hem och sova i några timmar som gällde då dagen D var kommen! Vaknade på morgonen som nybliven 18åring och jävligt jävla bakis men det var inget jag brydde mig om just då, bakfylla har aldrig känts så bra! åt lunch med familjen, mormor och min kusin, sjukligt gott. Sedan såklart så blev det massor med tårta! Och efter det till det bästa..... presentöppning!!!! Fick så mycket fint, bland annat min p&l biljett!! ;) :D  Senare var det dags för festligheter så familjen försvann och mina vänner kom hit och förade. Fick många fina presenter, även blommor och choklad. Mina vänner är dom bästa. Var så taggad på livet å allt som har med det att göra just då så visste inte vad jag skulle ta vägen. Sen drog vi ut och fyfan va underbart roligt jag hade. Var så jävla GLAD det går inte att beskriva. Var så jävla NÖJD när jag visade mitt leg för dörrvakten att han skrattade lite åt mig och sa grattis. Väldigt lyckad 18års dag!! ♥

Fler bilder från min födelsedag kommer senare :D