Omg, jag smälter

2010-08-26 @ 16:39:24
Suttit och glott som en galning
Alltså herregud! perfektion'? tror fan det. Lyssna, kolla och njut säger jag bara!!



Pictues

2010-08-26 @ 16:34:25
Nu kommer några bilder från när jag var i Falun och hälsade på min kusin :) Blev inte många bilder, bara några på hemvägen, men några stycken är det iallafall :)

Falun









Izas urgulliga hund, morran!





Sen har vi faktskt sist bilden, och det är en tavla som min kusin har MÅLAT! och den är jäääättestor i verkligheten! Hon är så sjuuukt duktig!


Nail polish

2010-08-26 @ 08:30:46
Sitter och målar naglarna just nu. Ska alldeles snart dra mig mot skolan för ännu en dag däär. Idag börjar dansen mina vänner! Hur kul som helst måste jag säga. Ser verkligen fram emot det! Pusssssss

I see your true colours and that's why i love you

2010-08-25 @ 16:17:38

Schoolday

2010-08-25 @ 16:09:23
Kom precis hem från skolan. Idag har vi fixat badhuskort. Alltså med skolan, coolt att man får dom gratis och så :) Så fick vi knäppa kort, alltså att ha PÅ badhuskortet. Tror ni det var lite pinsamt? Och plus att korten blev heeeelt störda. Men allas blev det, man såg knappt  vem det var på kortet haha.

Vi får så mycket kort i skolan så snart kommer jag börja tappa bort dom! slarvig som jag är, plus att jag ju måste hålla reda på mitt bankkort osv, för mycket snart haha!

Väääldigt gammal bild! men har liiiiiite bildbrist ;)

Hem ljuva hem!

2010-08-23 @ 00:36:00
Sitter just nu hemma i min säng och myser. Kom ju hem från falun idag, har förövrigt haft jättemysigt där hemma hos iza! Jag behövde verkligen träffa henne. Iallafall när jag kom hem så käkade jag och bytte om, sen så bar det av mot cecila för att träffa henne didde och pk, hade riktigt kul därborta. Men jobbigare var det när jag skulle  hem och mamma kunde såklart absolut INTE hämta mig. Så fick alltså gå från hantverkarbacken till stan klockan halv tolv. Trött jag blev, usch.

Bild från i somras, steker lite? ;) hahahhaha


Funhouse

2010-08-21 @ 22:09:05

Sitter just nu hemma hos min kusin och myser galet! Vi har precis fetat chips och dip, och nu så håller hon på i köket, hon gör två stycken friterade bananer med glass och choklad, det luktar ljuvligt och kan inte vänta på att få käka upp min. heheh

Ska iallafall slå på en till film nu, och ha det gosit. Åker tyvärr hem imorgon eftersom att jag går i skolan på måndag. sorgligt. Jaja, vi får höras lite senare hörrni! puss och kram!

gammal bild


Everybody crash and burn sometimes

2010-08-20 @ 17:51:14
Sitter i soffan och kollar på sune. Är inte på speciellt bra humör.

Måste bara få skriva av mig lite. 
Jag är så jävla trött. Trött på att ständigt behöva bli besviken på folk. Trött på att höra vad någon säger bakom min rygg. Trött på att oftast välja fel. Trött på att GÖRA fel, trött på att lita på fel människor.. Ja ni hör ju. Jag vill bara komma från det! Känns som jag sitter fast. Och inte kommer loss liksom. Men jag har börjat dra mig sakta ifrån allting som jag har valt som gått åt helvete. Sakta men säkert. 

Men är trött på att behöva sitta i mitt rum och tänka: VARFÖR lite jag på henne/honom, varför kunde jag inte ha gjort si eller så istället. Att hamna i skiten för någon annans skull är någonting jag gjort alldeles för många gånger nu och nu tänker jag fan lägga av med det. Jag måste börja ta MIG först. För alla andra tar sig själva först. Jag måste lära mig att inte bara göra det jag tror blir bäst för andra, utan också börja fundera på vad JAG behöver, och vad jag vill. Jag ska ju trots allt vara huvudpersonen i MITT liv. För ärligt talat så orkar jag inte med den här skiten längre, måste verkligen ta mig upp härifrån nu.! Måste jobba upp mitt kassa självförtroende och skaffa lite självrespekt vafan. Ibland har jag bara lust att slå mig själv och be mig att ta och växa upp någongång!


Om någon har missat

2010-08-20 @ 16:27:44
Så har jag nytt nummer, eller det är mitt gamla, men måste använda det eftersom att min mobil blev snooooodd.
073-5061142 är alltså numret ni når mig på nu :)



If today was your last day

2010-08-20 @ 13:39:30
Kom hem från skolan nyss, har inte gjort mycket idag heller. Kom btw försent FÖRSTA dagen i skolan. Inte för att jag var se, men blev ett litet missförstånd. hehe. någon som är förvånad? tror inte det..

Vi var iallafall först i klassrummet och fick massa papper och ett schema för nästa vecka. Sen kom smhps 2or, jättegulliga :) Iallafall så hade dom gjort massa frågor om skolan, så alla smhp 1or sprang omkeing som yra höns på skolan och försökte hitta, hehe :) Efter det bar det av ut, och vi skulle köra typ, "tävling" där det var olika saker man skulle göra och var i olika lag, hahaha skitroligt. Skön dag faktiskt! Nu ska jag snart börja packa och kolla tåg eller bussar till falun :)


Känns så konstigt..

2010-08-19 @ 22:13:37
..Att börja skolan med andra människor! Måste säga att jag saknar våran -nia klass. På murgårdsskolan. Saknar att gå in i klassrummet och se ems, ani, armin och alla er! Konstigt att inte se er gofisar varjde dag, eller sitta i samma klassrum och fjanta. Sad, i already miss u guys!
Jag har iallafall mimmi lina och karin från gamla klassen med mig, tur det!


NY kategori!

2010-08-19 @ 22:09:43
Eftersom att skolan börjar så..

Så jäävla typiskt mig..

2010-08-19 @ 22:04:14
Tänkte tvätta ett par byxor och sen tumla för att dom ska "krympa" lite så dom sitter snyggare runt t.ex. rumpan? ;)
Och så tvättade jag dom i lägenheten och gick ner och kollade om det fanns någon tid för att tumla. Men HELA kvällen är tvättstugan bokad! FAN alltså! så nu hänger mina jeans på duschkanten och droppar, tusan också. Måste fixa tills imorgon, kommer inte orka mycket då inte! första dagen INNE I skolan imorgon. Slutar dock efter lunch, och den börjar påriktigt efter schema och grejer på måndag.


At home.

2010-08-19 @ 21:53:01
Hejhopp allihopa. Har vaknat till precis, varit hur trött som helst efter igår!

Vi var iallafall i Jägarstugan med nya klassen. Mitt ute i ingenstans måste jag säga alltså! Var lite skeptisk till en början, Och lär ju säga att det var rätt så stelt. Men efter ett tag hade vi faktiskt roligt,  och kkvällen var hur mysig som helst! Dom som är mest pratglada i klassen kanske jag sa säga, vi satt ju vid elden. Och till en början så körde vi " sug och blås" kulkul. Men efter ett tag ville alla ta en paus och gick ut. När dom flesta var inne igen, så fick vi för oss att köra " jag har aldrig " Fyfaaaan det spårade litegrann mot slutet måste jag säga! så jävla roligt alltså! Hahaha herregud kan inte ens beskriva. Slutade med att dom flesta av oss satt typ och berättade massa sexhistorier, okej liksom? hahahah. 

Sen la sig dom flesta och sov, medans jag mimmi och rebecca satt uppe och pratade ytterligare litegrann. När vi tillslut gick och la oss så började samuel berätta massa roliga gåtor, men allt slutade då med att jag låg i min säng och berättade spökhistorier. Jag vart själv så jäääävla rädd att när jag, lisa maria och josefine skulle gå på toa (dass..) så fick maria gå och hålla i mig för jag var så jävla rädd haha!

Sen när vi hade kommit in igen och lugnat ner oss, lägger jag mig och kollar ut genom fönstret, då går alltså ALICIA HOLMSTRÖM utanför med en ficklampa under ansiktet och skriker och stirrar på mig FY-FAN! trodde seriöst att jag skulle kissa på mig! Helvete alltså! Men tillslut somnade jag iallafall. Jag tror det här med klassen kommer funka bra, iallafall med dom flesta..

Har tyvärr inga bilder eftersom att jag glömde kameran, sällan.


Fråga

2010-08-17 @ 14:58:30
Anonym fråga IGEN angående min skolgång. Jag ska alltså gå smhp på bessemer i sandviken. :)